O Ιάπωνας δεν θα κάνει χαρακίρι..

Tsunoda
IMOLA, ITALY – NOVEMBER 04: Yuki Tsunoda of Japan completes his first F1 test at Autodromo Enzo e Dino Ferrari on November 04, 2020 in Imola, Italy. (Photo by Josh Kruse/Scuderia AlphaTauri)

H Alpha Tauri αποφάσισε να παίξει το χαρτί Yuki Tsunoda για το 2021 με πολλούς να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους.

Το ρίσκο αρκετά μεγάλο τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο τον οδηγό.Όμως θεωρώ ότι ο Ιάπωνας θα αποδώσει.

Αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα από τον συγκεκριμένο πιλότο είναι ενθαρρυντικά και ίσως έχουμε στην σχάρα του grid τον καλύτερο οδηγό που είδαμε ποτέ από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Ο Pierre Gasly δεν νομίζω ότι θα έχει εύκολη ζωή με τον νέο του ομόσταυλο και ίσως ο έμπειρος Franz Tost έδωσε την ευκαιρία σε έναν πιλότο να δείξει την οδηγική του αξία.

Θα μας δικαιώσει ή όχι ο νεαρός Ιάπωνας;Ο χρόνος θα δείξει αλλά δύσκολα τον βλέπω να κάνει χαρακίρι..

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts