ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ο Hamilton υποβαθμίζει την σύγκριση με τον Verstappen και λέει πως κάποιος “χρειάζεται προσοχή “

Ο Lewis Hamilton υποβαθμίζει την σύγκριση μεταξύ του ίδιου και του Max Verstappen που έκανε ο Horner και ανταποδίδει λέγοντάς πως “Κάποιος χρειάζεται προσοχή. “

Λίγο πριν τον αγώνα στο Silverstone υπήρχαν συζητήσεις σχετικά με τις δηλώσεις του Horner ότι ο Verstappen είναι πιο πάνω από το Hamilton και ότι θα μπορούσε να τον κερδίσει με ένα ισάξιο μονοθέσιο.

Ερωτηθείς για τα σχόλια ο οδηγός της Mercedes υποβάθμισε τις συγκρίσεις. Αλλά έδωσε τα εύσημα στον Ολλανδό οδηγό για την νίκη που πέτυχε στο Αυστριακό Grand Prix.

“Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, δεν χρειάζεται να το κάνω. Δεν έχω καμία απάντηση στους ισχυρισμούς του Horner. ” είπε ο Hamilton.

“Τελικά μία στο τόσο κάποιος χρειάζεται κάποια προσοχή.”

“Νομίζω ότι ο Max έχει κάνει καλή δουλειά και είναι πραγματικά συναρπαστικό να τον βλέπεις. Νομίζω ότι ο τελευταίος αγώνας ήταν φανταστικός. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δω πως θα συνεχίσουν.”

Verstappen
Ο Hamilton αναμένει μία δυσκολότερη πρόκληση από τις Red Bull και Ferrari αυτό το Σαββατοκύριακο στο Silverstone καθώς προετοιμάζεται να γράψει ιστορία σε περίπτωση νίκης.

Συγκεκριμένα ο Βρετανός χρειάζεται μία ακόμα νίκη στο Βρετανικό Grand Prix για να φτάσει τις έξι και να γίνει ο πολυνικης της συγκεκριμένης πίστας.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στις πέντε νίκες μαζί με τους Alain prost και Jim Clark.

“Νομίζω ότι έχουμε πλήρη επίγνωση ότι οι Red Bull και Ferrari έχουν κάνει ένα βήμα εμπρός και ο ρυθμός που είχαν στον τελευταίο αγώνα ήταν υπέροχος. ” είπε.

“Πιστεύω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είμαστε όλοι πιο κοντά.”

“Την προηγούμενη χρονιά η Ferrari Ήταν υπερβολικά γρήγορη εδώ, όπως και η Red Bull. Νομίζω ότι η Red Bull ήταν λίγο πιο κάτω. Αλλά τώρα έχουν τον καινούργιο κινητήρα και νομίζω ότι θα είναι γρηγορότεροι. Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο Σαββατοκύριακο.”

Hamilton-Verstappen

“Δεν είμαι και πολύ των ρεκόρ. Οπότε αν γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε και αν δεν γίνει δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για εμένα καθώς στόχος μου είναι να προσπαθήσω να είμαι εδώ για λίγο περισσότερο ακόμα.”

“Μόνο το γεγονός ότι υπάρχει μία πιθανότητα είναι εξωπραγματικό για εμένα. Τελικά νομίζω ότι πρέπει να βγάζεις αυτά τα πράγματα από το μυαλό σου και να επικεντρωθείς στη δουλειά που έχουμε. “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).