ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – θα καλωσόριζα τον Mαx Verstappen ως teammate μου στην Mercedes

Ο Lewis Hamilton θα καλωσόριζε τον Max Verstappen ως teammate του στην Mercedes και θα το έβλεπε σαν μια “ευκαιρία” για να αποδείξει ποιος είναι καλύτερος οδηγός.

Επτά νίκες έχει κατακτήσει ο Verstappen από τότε που ξεκίνησε να οδηγάει για την Red Bull το 2016 και φέτος έχει κατακτήσει ήδη δύο  σε Αυστρία και Γερμανία.

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2020 αν και υπήρχαν φήμες ότι υπήρχε ρήτρα με βάση την απόδοση που μπορεί να του επέτρεπε να υπογράψει σε άλλη ομάδα αν και ο Horner το αρνείται συνεχώς.

Ο Hamilton επιμένει ότι δεν θα ήταν αρνητικός στο να έχει ως teammate τον Verstappen. Όλα αυτά από την στιγμή που δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το μέλλον του Valtteri Bottas στην ομάδα.

“Ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό” είπε ο Hamilton.

“Μου αρέσει να δουλεύω με τον Valtteri. Οπότε δεν είναι πολύ σίγουρος πως θα λειτουργούσε αυτή η δυναμική για την ομάδα. Αλλά δεν λέω ότι θα λειτουργούσε ή όχι.”

“Βλέπω θετικά από αυτή την κίνηση και πιθανά αρνητικά. Αλλά υπάρχουν πάντα θετικά και αρνητικά με τους διάφορους ανθρώπους που συνεργάζεσαι.”

“Κατά κάποιους τρόπους λειτουργεί καλύτερα για εμένα. Βλέπω ιστορίες που λένε ότι έχουμε διαφορετικά αυτοκίνητα και ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος που τον μιλάω. Οπότε μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω ότι δεν συμβαίνει αυτό.”

Hamilton
Με επτά νίκες στους πρώτους έντεκα αγώνες ο Hamilton είναι στην κορυφή με διαφορά 4ς βαθμών από τον teammate του Valtteri Bottas. Ενώ οι δύο νίκες του Verstappen στους τελευταίους τρεις αγώνες του επέτρεψαν να βρεθεί σε απόσταση 63ων βαθμών από τον Hamilton.

Ο Βρετανός λέει ” ότι ο χρόνος θα δείξει” αν ο Verstappen θα μπορέσει να ξεκινήσει μία επίθεση για τον φετινό τίτλο. Με τον οδηγό της Red Bull να τονίζει ότι δεν σκέφτεται το πρωτάθλημα σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος.

“Νομίζω οτι εχει κάνει μία καταπληκτικη δουλεια και εχουν κάνει πολύ καλή σε αρκετούς από τους αγώνες του. ” Πρόσθεσε ο Hamilton.

“Έτσι, στον τελευταίο αγώνα δεν κάναμε τόσο καλή δουλειά, κάναμε πολύ καλή δουλειά. Οπότε κάναμε την δουλειά τους να φαίνεται ακόμα καλύτερη. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να μην επικεντρώνοντας στους άλλους.”

“Νομίζω ότι πιθανόν θα είναι γρήγοροι εδώ και θα υπάρχουν μέρη όπως η Σιγκαπούρη που πιθανόν θα είναι δυνατοί.”

“Είναι πιο εύκολο να προφτάσει κάποιος από το να μείνει μπροστά, να είναι ο ηγέτης σε πολλές διαφορετικές απόψεις. Αλλά είναι υπέροχο να τους βλέπουμε να προχωρούν. Θέλουμε τον ανταγωνισμό έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε ανεξάρτητα την περίπτωση.”

Hamilton

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).