ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ο Hamilton προειδοποιεί πως θα είναι “μια μηχανή” το 2020

Ο Lewis Hamilton είπε πως θα είναι “μια μηχανή” στη F1 φέτος, καθώς έχει βάλει στόχο να λειτουργεί σε “άλλο επίπεδο”, σε σχέση με αυτό που ήταν πριν.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και οδηγός της Mercedes, ξεκουράζεται αυτή την περίοδο κάνοντας πολλά ταξίδια, παρέα με τον σκύλο τον “Roscoe”. Στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ο Hamilton ανάρτησε μια φωτογραφία από σπίτι του αναφέροντας πώς η ευτυχία που έχει τώρα, θα τον κάνει καλύτερο από ποτέ το 2020. Στην ανάρτηση του ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί να έχω ένα σπίτι σαν αυτό που έχω τώρα. Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που μου έδωσε μια οικογένεια που δούλεψε τόσο σκληρά για να μου δώσει την ευκαιρία να κάνω κάτι για τον εαυτό μου. Και το να έχω ένα σπίτι που αγαπώ τόσο πολύ, να δημιουργώ τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις, μου φέρνει περισσότερη ευτυχία από όσο πίστευα ότι θα μπορούσα να αξίζω. Είμαι ήρεμος όταν είμαι εδώ. Μπορώ να συγκεντρωθώ και να χτίσω το μυαλό και το σώμα μου, ώστε να μπορέσω να επιστρέψω χρόνο με το χρόνο. Θα γίνω μηχανή φέτος, σε ένα άλλο επίπεδο από ποτέ! Διαδώστε την αγάπη και τη θετικότητα όπου κι αν πάμε“.

Σε δηλώσεις στο “motorsport.com” στο τέλος της σεζόν που μας πέρασε, ο Hamilton είπε επίσης ότι ένιωθε πως βελτιωνόταν ως οδηγός και πως η ηλικία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αισθανόταν ο Βρετανός οδηγός.

Hamilton

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αδύναμες περιοχές. Θα μπορούσες να πεις ότι αν εστιάζαμε σε έναν τομέα περισσότερο, ο άλλος τομέας θα υστερούσε. Θα μπορούσα να πω, για παράδειγμα, ότι θα μπορούσα να είμαι σε μεγαλύτερη και καλύτερη φυσική κατάσταση. Αλλά υπάρχει μια ορισμένη ζήτηση στη F1 και δεν χρειάζεται να είμαι σε θέση να τρέξω πέντε μαραθώνιους σε μια εβδομάδα“.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.