Ο Lewis Hamilton υποστηρίζει την προσπάθεια της Audi και της Porsche με σκοπό τη συμμετοχή τους στη Formula 1, καθώς έχουν επιβεβαιώσει πως υπάρχει πιθανότητα να συμβεί μία τέτοια κίνηση στο μέλλον.
Η Audi και η Porsche εδώ και πολύ καιρό έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με τη πιθανή συμμετοχή του στη Formula 1, με τις δύο αυτές εταιρίες να έχουν συνδεθεί με διάφορες ομάδες της F1.
Αφού λοιπόν τα πλάνα αυτά επιβεβαιώθηκαν σχετικά με την πιθανή τους είσοδο στην F1, φαίνεται πως η Porsche θα συνεργαστεί με τη Red Bull και η Audi με τη Sauber και όχι με τη McLaren όπως ήταν αναμενόμενο.
Η αντίδραση του παγκόσμιου πρωταθλητή, Lewis Hamilton, σχετικά με το θέμα αυτό ήταν η εξής: “Για να είμαι ειλικρινής, ήδη ήμουν ενήμερος για αυτό το θέμα εδώ και αρκετό καιρό.”
“Θεωρώ πως είναι εξαιρετικό το ότι πρόκειται να έχουμε νέους κατασκευαστές στο σπορ. Ειδικότερα όταν βλέπεις πως πολλές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κορυφαίες ομάδες, όμως προμηθεύονται κινητήρες από εμάς, όποτε θεωρώ πως θα είναι πολύ καλό το ότι το σπορ προχωράει μπροστά και εμείς εννοείται πως θα καλωσορίσουμε τις εταιρείες αυτές.”


Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord,Twitter.