Ο Hamilton επιθυμεί ο Russell να γίνει ο επόμενος Βρετανός πρωταθλητής

Ο Βρετανός δήλωσε ότι περιμένει από τον εαυτό του να έχει την ίδια νοοτροπία που είχε το 2007 όταν ο Russell έρθει στην Mercedes, αλλά ελπίζει ο συμπατριώτης του να είναι ο επόμενος Βρετανός πρωταθλητής.

Ο Lewis Hamilton έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ταλαντούχο Russell και αισθάνεται ότι επικοινωνούν πολύ καλά μέχρι στιγμής πράγμα το οποίο θα βοηθήσει να συνεργαστούν άψογα του χρόνου στην Mercedes.

O Bρετανός συμπλήρωσε ότι περιμένει ο Russell να έρθει στην Μercedes, όπως ακριβώς ήρθε και ο ίδιος στην Μclaren το 2007 και να κάνει ακριβώς το ίδιο, όπως ο επτάκις πρωταθλητής έκανε στον Ισπανό δις πρωταθλητή, Fernando Alonso.

Eπιπλέον θέλει να βοηθήσει τον Russell δίνοντάς του ορισμένες συμβουλές που έχει αποκτήσει από την εμπειρία του την επόμενη χρονιά, αλλά θέλει να τον κερδίσει στην μεταξύ τους μάχη.

Hamilton

‘Είδατε ότι ο George αξίζει τον σεβασμο”, είπε ο Χάμιλτον στο BBC. ”Είναι ένας υπερταλαντούχος νεαρός οδηγός και νομίζω ότι υπάρχει ήδη τεράστιος σεβασμός και έχουμε μια καλή επικοινωνία αυτή τη στιγμή. «Αλλά θα θέλει να είναι γρήγορος, θα θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του και να κερδίσει. Θυμάμαι το 2007 όταν αντιμετώπισα τον Αλόνσο. Φυσικά ήθελα να τον κερδίσω από τον πρώτο αγώνα, οπότε εκτιμώ και περιμένω από τον George να έχει αυτή τη νοοτροπία διαφορετικά δεν είναι νικητής.

‘Αλλά είμαι διαφορετικός από τότε. Θέλω πολύ να τον δω να πετυχαίνει. Θα υπάρξει ένα σημείο που δεν θα συνεχίσω σε αυτό το άθλημα και, ξέρετε, είναι ο ομόσταυλός μου και θα είναι ο επόμενος Βρετανός που θέλω να δω να κερδίζει ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Επομένως, ενώ θα αγωνιζόμαστε και θέλω να τον κερδίζω στην πίστα, ελπίζω πραγματικά να έχω θετική επιρροή στον τρόπο συμπεριφοράς του στην ομάδα – είτε είναι ο χρόνος που αφοσιώνει όσον αφορά στα μηχανικά μέρη είτε ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τα δεδομένα ή ακόμα και πώς οδηγεί στην πίστα”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS