Ο Hamilton είναι αισιόδοξος μετά την πρώτη μέρα των δοκιμών

Ο Lewis Hamilton ανέφερε πως είναι ευχαριστημένος από τις αναβαθμίσεις της Mercedes μετά την πρώτη μέρα των δοκιμών εξέλιξης του 2023 στο Μπαχρέιν.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton, σημείωσε τον έκτο ταχύτερο χρόνο της πρώτης ημέρας των δοκιμών εξέλιξης του Μπαχρέιν, με μία διαφορά 0.671 δευτερολέπτων από τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Red Bull, Max Verstappen.

Μετά την πτώση της Mercedes στις αρχές του 2022, ειδικότερα με φαινόμενο του porpoising, ο Hamilton αφοσιώθηκε στην αξιοπιστία της W14 κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας των δοκιμών. Απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, η Mercedes φαίνεται σημαντικά βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Μετά από την ολοκλήρωση 83 γύρων στην πίστα του Σακχίρ, ο Βρετανός αναφέρει τα εξής: “Είναι πολύ ωραίο το να επιστρέφεις στο μονοθέσιο εδώ στο Μπαχρέιν. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, αν και υπήρχε αρκετός άνεμος. Εμείς ακολουθήσαμε το πρόγραμμά μας και συγκεντρώσαμε πολλά δεδομένα.”

“Επιπλέον η αξιοπιστία του μονοθεσίου ήταν πολύ καλή, κάτι το οποίο προκύπτει από την συνολική απόσταση που διανύσαμε. Το γεγονός αυτό οφείλεται στην εκπληκτική δουλειά των ανθρώπων πίσω στο Μπράκλεϋ και το Μπρίξγουορθ.”

Ο Hamilton θα επιστρέψει στο μονοθέσιο του την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της πρωινής περιόδου των δοκιμών της δεύτερης μέρας στο Μπαχρέιν. Αυτή η περίοδος επρόκειτο να εκκινήσει στις 9:00 (ώρα Ελλάδας) ενώ η δεύτερη μέρα θα ολοκληρωθεί στις 18:30. Ο Βρετανός επιθυμεί απο την ομάδα του αφοσιωθεί μονάχα στον τομέα της απόδοσης την κατά την αυριανή μέρα.

“Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στους εαυτούς μας. Είναι δύσκολο το να καταλάβουμε σε ποια θέση βρισκόμαστε σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, όμως κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών σίγουρα θα πάρουμε μία ιδέα.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS