Ο Giovinazzi μένει στην Alfa Romeo και για το 2020

H Alfa Romeo επιβεβαίωσε ότι ο Antonio Giovinazzi θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα και για το 2020, κρατώντας το ίδιο line up για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Giovinazzi φέτος είχε την πρώτη του πλήρη σεζόν με την Alfa Romeo καθώς το 2017 είχε κάνει δύο εμφανίσεις  και έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς.

Giovinazzi

“Είναι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω με την ομάδα για το 2020.” είπε ο Giovinazzi.

“Είμαι ευγνώμων για το απίστευτο επίπεδο υποστήριξης που έλαβα στην πρώτη μου πλήρη χρόνια στην Formula 1. Όλοι στην ομάδα έμειναν δίπλα μου και ανυπομονώ να συνεχίσω το ταξίδι μαζί τους.

“Μάθαμε πολλά αυτή την χρονιά και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα την επόμενη σεζόν. Δεν θα είμαι πια rookie οπότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για εμένα. Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός από την αρχή του πρωταθλήματος και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα”

Giovinazzi

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS