ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Horner – O Gasly χρειάζεται μια επαναφορά στο μυαλό του

O Pierre Gasly χρειάζεται μια εγκεφαλική “Ctrl+Alt+Del” επαναφορά για να μπορέσει να σώσει την σεζόν του στην Formula 1,προτείνει ο επικεφαλής της Red Bull Christian Horner.

Ο Γάλλος είχε μια δύσκολη αρχή στην σεζόν και η μιζέρια του τον ακολούθησε στο Αυστριακό γκραν πρι αφού τον άφησε έναν γύρο πίσω ο ομόσταυλος του Max Verstappen,

Η Red Bull εξακολουθεί να πιστεύει στον νεαρό προς το παρόν, παρά την θεωρία ότι θα αντικατασταθεί από τον Daniil Kvyat από το 2020 αν δεν καταφέρει να κάνει κάτι φέτος.

Παρ’όλα αυτά,ο Horner πιστεύει πως είναι ξεκάθαρο για τον Gasly και πρέπει να τραβήξει μια γραμμή σε όλα αυτά που συνέβησαν μέσα στην φετινή χρονιά και να ξεκινήσει φρέσκος από τον επόμενο αγώνα με την πρόσφορα να γυρίσει τα πράγματα ανάποδα και να καταφέρει κάτι για την ομάδα.

Η δήλωση του Horner ήταν η εξής.

“Νομίζω πως ο Pierre περνάει μια δύσκολη στιγμή και κάνουμε ότι μπορούμε για να τον στηρίξουμε,νομίζω πως χρειάζεται μια επανεκκίνηση.”

“Ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει. Νομίζω πως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε ‘Ctrl+Alt+Del’ στο μυαλό του για να ξεκινήσει ξανά.”

Gasly

“Είναι ένας γρήγορος οδηγός και νομίζω πως το πρόβλημα είναι πως επειδή ο Max φέρνει καλά αποτελέσματα σε κάθε αγώνα αυτό του δημιουργεί περισσότερη πίεση και τον ζορίζει στο να ανταποδώσει.

“Όμως είμαστε πίσω του. Πιστεύουμε σε αυτόν θα τον στηρίζουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το ταλέντο που ξέρουμε πως έχει μέσα του.”

O Horner ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο μονοθέσιο του Γάλλου στην Αυστρία που μπορεί να εξηγήσει τον αργό ρυθμό του. “άλλα κάνει σκέψεις στο μυαλό του που νομίζει πως θα τον αντικαταστήσουμε.”

“Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τον Pierre,”είπε ο Horner.”Είναι ο οδηγός μας και θα δουλεύουμε με αυτόν για να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούμε.”

“Δυσκολεύεται αρκετά αυτόν τον καιρό αλλά θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για να τον στηρίξουμε για να τον βοηθήσουμε να το ξεπεράσει.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).