Ο Gasly ο οδηγός της χρονιάς;

Η σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της με τον Pierre Gasly να είναι ένας από τους πιλότους που διεκδικούν τον τίτλο του οδηγού της χρονιάς.

Ο Γάλλος δείχνει αναγεννημένος από την στιγμή που γύρισε στα μέσα της περσινής σεζόν στην Alpha Tauri.

Η νίκη του στην Monza είναι το επιστέγασμα της τρομερής χρονιάς που κάνει εντός πίστας.

Αν και απομένουν ακόμα τρεις αγώνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα διεκδικεί με πολλές αξιώσεις τον τίτλο του οδηγού της χρονιάς.

O Dr Helmut Marko και ο Christiane Horner μπορεί να έκαναν το λάθος και να τον έδιωξαν στα μέσα του 2019,εντούτοις ούτε τώρα πείθονται με τις εμφανίσεις του Γάλλου.

Δεν θέλουν να παραδεχτούν το λάθος τους;Δεν θέλουν να βρουν κάποιον με ανοδική πορεία που θα πίεση τον Max Verstappen που έχει κάποιου είδους ασυλία από τα ηγετικά στελέχη της ομάδας;

Κάνεις δεν ξέρει,αλλά η συμπεριφορά τους απέναντι στον συγκεκριμένο πιλότο δεν είναι και η καλύτερη.

Ο Franz Tost πάντως τρίβει τα χέρια του που θα τον έχει και του χρόνου σε ένα από τα δύο μονοθέσια και μαζί με τον Tsunoda ευελπιστεί ότι θα έχει ένα πολύ δυνατό οδηγικό δίδυμο εντός πίστας.

Αναγεννημένος,σταθερός και αξιοποιώντας το 100% του μονοθεσίου του ο Gasly έχει πραγματοποιήσει μια εκπληκτική σεζόν για τα δεδομένα της μικρής ιταλικής ομάδας.

Εξάλλου στην ζυγαριά για να τα βάλουμε τα πράγματα κάτω ποίοι άλλοι μπορούν να μπουν ώστε να θεωρηθεί κάποιος από αυτούς οδηγός της χρονιάς;

O Ricciardo και ο Perez ίσως είναι αυτοί που θα παλέψουν με τον Gasly μέχρι τέλους για τον συγκεκριμένο τίτλο βάση εικόνας,βαθμολογίας και βάθρων.

Όπως και να έχει η απόδοση του εξέπληξε ευχάριστα τον κόσμο της Formula1…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

F1RACINGNEWS