Ο Gasly έρχεται με φόρα και ρέντα…

Ο Pierre Gasly έρχεται στο Mugello με φόρα μετά την νίκη του την προηγούμενη Κυριακή στην Monza.Ο Γάλλος που τάραξε τα νερά με την πρώτη θέση στο βάθρο θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις εντός Ιταλίας.

Οι εικοσιπέντε βαθμοί της πρωτιάς του άνοιξαν την όρεξη για να ανεβάσει επίπεδο την Alpha Tauri από τις λεγόμενες μικρές ομάδες στην κατηγορία των μεσαίων.Δεν ξέρω εάν θα το καταφέρει αλλά σίγουρα θα το παλέψει.

Βέβαια αυτό το τριήμερο τους περιμένει μια άγνωστη πρόκληση καθώς στη συγκεκριμένη πίστα δεν έχει ξαναδιεξαχθεί Grand Prix όσο αναφορά την Formula1,επομένως θα βαδίζουν ειδικά σήμερα στα ελεύθερα δοκιμαστικά στο άγνωστο.

Ο πιλότοι της ομάδας στο καθιερωμένο περπάτημα της πίστας την Πέμπτη τόνισαν την ιδιαίτερη χάραξη της και το πως το συγκεκριμένο σιρκουί επιβάλλεται να βρίσκεται στο καλεντάρι του πρωταθλήματος από δώ και στο εξής.

Σαφώς θα δυσκολευτούν όλοι στο στήσιμο του μονοθεσίου καθώς δεν υπάρχουν δεδομένα και αυτός που θα βρεί το συνολικό πακέτο θα βρεθεί μπροστά.Ο παράγων τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο και τελευταία ο Γάλλος φένεται να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας.

Θα καταφέρει η Honda να δώσει και πάλι ένα δυνατό κινητήρα και οι Ιταλοί μηχανικοί ένα αξιόπιστο και γρήγορο μονοθέσιο ώστε ο Gasly να τους κεράσει πάλι χαμόγελα;

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS