Ο Craig Breen θα πάρει μέρος στο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα Ράλι

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα του Craig Breen φέτος αφού εκτός από τη μερική εμπλοκή στο WRC με την Hyundai θα τρέξει με την ίδια εταιρεία στο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα Ράλι.

Σε 12 ημέρες ο μαγικός κόσμος του WRC θα δώσει ραντεβού στις χιονισμένες ειδικές διαδρομές του ράλι Σουηδίας. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελέσει και το ντεμπούτο του Craig Breen για λογαριασμό της Hyundai Motorsport, στο πλαίσιο των επιλεγμένων αγώνων που θα τρέξει το 2023.

Ο Ιρλανδός οδηγός ωστόσο θα έχει μια πλήρη σεζόν, γεμάτη δράση. Θα τρέξει σε όλους τους αγώνες του Πορτογαλικού Πρωταθλήματος Ράλι για λογαριασμό της Hyundai Portugal. Η αρχή θα γίνει το διάστημα 10-11/3 στο ράλι Fafe, που αποτελεί τον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος. Επιπλέον είναι ο πρώτος αγώνας και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι. Κάτι που σημαίνει ότι θα συμμετάσχει ξανά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2021.

Στο ERC μετρά 35 συμμετοχές και μάλιστα έχει στο παλμαρέ του 5 νίκες. Από αυτές οι 4 ήταν με την Peugeot, και μια με την Citroen. Όπως και στο WRC, έτσι και στο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα, θα έχει για συνοδηγό τον James Fulton. O 44χρονος πρώην Ιρλανδός συνοδηγός του Breen, Paul Nagle αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μετά το τέλος του ράλι Ιαπωνίας το 2022.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Χρήστος Κονδύλης

Λάτρης του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ με ιδιαίτερη αδυναμία στο WRC. Η αγάπη μου για το σπορ με έφερε άλλωστε στο f1racingnews.gr. Από την στήλη αυτή θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει στο WRC και όχι μόνο!

F1RACINGNEWS