ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – Ο Charles θα αγωνιστεί με νέα μονάδα ισχύος και θα δειχτεί ποινή

O Charles Leclerc πρόκειται να πάρει ποινή 10 θέσεων στο Grand Prix της Βραζιλίας.

Ο Leclerc απέφυγε μία ποινή στο Austin καθώς η Ferrari χρησιμοποίησε έναν κινητήρα παλαιότερων προδιαγραφών καθώς έχει χρησιμοποιήσει ήδη τους τρεις διαθέσιμους για φέτος.

Πηγαίνοντας στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto επιβεβαίωσε την απόφαση της Scuderia να εισάγει μία καινούργια μονάδα ισχύος για τον Leclerc.

“Ερχόμαστε στον προτελευταίο γύρο της σεζόν μετά από έναν απογοητευτικό αγώνα στο Austin. Όπου δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε. ” Είπε ο Binotto.

“Το Σάββατο, χάσαμε μία ιστορική έβδομη συνεχόμενη pole position για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου με τον Sebastian. Αν και μας παρηγορεί το γεγονός ότι η ωμή απόδοση ήταν εκεί.”

Binotto

“Την Κυριακή, ο ρυθμός του Charles ήταν κακός αν και το επίπεδο απόδοσης του αυτοκινήτου επανήλθε μετά το πρώτο pit stop. Οπότε θα τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας και θα κάνουμε μία νέα αρχή στην Βραζιλία.”

“O Charles θα έχει μία νέα μονάδα ισχύος εκεί, καθώς η δικιά του καταστράφηκε το Σάββατο στο Austin. Πράγμα που σήμαινε ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει μία προηγούμενη χρησιμοποιημένη και λιγότερο ισχυρή έκδοση για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.”

“Η τοποθέτηση μίας νέας μονάδας ισχύος σημαίνει ποινή στο Sao Paulo. Αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στα προηγούμενα επίπεδα επιδόσεων και να δείξουμε αγωνιστικό πνεύμα για να τελειώσουμε την σεζόν ψηλά.”

“Αυτό είναι σημαντικό για να επιβεβαιώσουμε ότι κάνουμε πρόοδο με το μονοθέσιο και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το μομέντουμ στις χειμερινές εργασίες. Ξέρω ότι οι οδηγοί μας και ολόκληρη η ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη σε αυτό.”

Binotto

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).