Ο Bottas υποσχέθηκε να βοηθήσει τον Hamilton με όποιον τρόπο μπορεί

Ο Φινλανδός υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τον Βρετανό ομόσταυλό του στον αυριανό αγώνα.

Η Μercedes κλείδωσε το 1-2 στην πίστα της Jeddah μετά το ατύχημα του Verstappen στην τελευταία στροφή στο Q3.

Παρ’όλο που ο Bottas θέλει να κατακτήσει τη νίκη στον αυριανό αγώνα, στη συνέχεια δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει τον Hamilton αλλά και την ομάδα του στη μάχη για την κατάκτηση και των δύο τίτλων.

Bottas

“Φυσικά, θέλω να πάρω τη νίκη, αλλά πρώτα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών και φυσικά των οδηγών και αφού ο Lewis εξακολουθεί να παλεύει για τον τίτλο,θα τον βοηθήσω να το επιτύχει”, είπε ο Bottas, ο οποίος μάλιστα θα αγωνιστει για 100η φορά με τα χρώματα της Mercedes. . ‘‘Έτσι, θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Lewis με όποιον τρόπο μπορώ και ταυτόχρονα θα προσπαθήσω να απολαύσω τον αγώνα.”

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους μηχανικούς του που πραγματοποίησαν την αλλαγή κινητήρα ανάμεσα στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές και τις κατατακτήριες, ο Bottas πρόσθεσε: “Οι κατατακτήριες ήταν πολύ σημαντικές για την ομάδα και είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα γιατί τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά δεν ήταν και τα καλύτερα για μένα Ο τελευταίος γύρος ήταν στο όριο και τον απόλαυσα, αλλά είναι μια αρκετά δύσκολη πίστα και σωματικά αλλά και ψυχικά.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS