ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Wolff – Ο Bottas θα έπρεπε να τερματίσει δεύτερος στο Γερμανικό GP

O Toto Wolff πιστεύει ότι ο Valtteri Bottas έπρεπε να τερματίσει δεύτερος στο Γερμανικό GP.

O Bottas πάλευε με τον Lance Stroll της Racing Point για την τελευταία θέση του βάθρου στα τελευταία στάδια του αγώνα, όταν έχασε τον έλεγχο της Mercedes του στην στροφή ένα και χτύπησε στις μπαριέρες.

Η εγκατάλειψη αυτή σημαίνει ότι ο Bottas έχασε μία χρυσή ευκαιρία για να μειώσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Lewis Hamilton, ο οποίος τερματισε εκτός βαθμών.

“Νομίζω ότι στη μάχη του πρωταθλήματος θα μπορούσε να έχει ένα αξιοπρεπές ποσό βαθμών για να πιάσει τον Lewis.” είπε ο Wolff.

“Είτε θα ήταν 12,15 ή 18 βαθμοί, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι 18 βαθμοί και νομίζω πως θα ήταν ένα άλμα αλλά δεν έγινε.”

“Είμαστε στα μέσα της σεζόν και υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί να μαζέψουμε αλλά είχε μία καλή ευκαιρία σήμερα να ανακάμψει.”

Bottas

“Νομίζω πως όταν αγωνίζεσαι στην F1 μπορείς να νοιώσεις τον πόνο σε μέρες σαν αυτές και να νοιώσεις άσχημα. Αλλά πρέπει να επανέλθεις εάν θες να είσαι νικητής αγώνα ή νικητής πρωταθλήματος.”

“Πρέπει να επιστρέψεις δυνατός ακόμα και από τόσο χαμηλά. Ο Valtteri έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι ικανός να το κάνει.”

Ερωτηθείς αν η Mercedes είχε ενημερώσει τους οδηγούς της σχετικά με τις συνθήκες και τα ατυχήματα, o Wolff απάντησε:

“Πρέπει να κοιτάξω ξανά τις ραδιοφωνικές κλήσεις για το αν τους είχαμε προειδοποιήσει ή όχι.”

“Ήταν πολύ στην κόψη του μαχαιριού να τους φωνάξουμε στα pit για slick. Ειδικά από την στιγμή που το τελευταίο κομμάτι ήταν πολύ βρεγμένο. Εκ των υστέρων κάναμε λάθος αλλά είμαστε πάντα πιο έξυπνοι μετά τον αγώνα.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).