Ο Barrichello βλέπει μια παρόμοια μάχη με αυτή του Senna με τον Prost

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο η μάχη των φετινών μονομάχων πιθανότατα θα μετατραπεί σε μάχη Senna-Prost.

Στο φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε έναν ανανεωμένο Max Verstappen, ο οποίος σε κάθε αγώνα παλέυει για την πρώτη θέση με τον Lewis Hamilton.

Παρ΄όλο που είδαμε αρκετές φορές να έρχονται πολύ κοντά, ήταν το Silverstone όπου είδαμε τους δύο να συγκρούονται.

Ο αντίκτυπος αυτής της σύγκρουσης έστειλε τον Ολλανδό στο νοσοκομείο, καθώς δέχτηκε 51G και είδε τον Ηamilton να κερδίζει τον αγώνα και να μειώνει τη διαφορά στους 8 βαθμούς.

Όμως, σύμφωνα με τον Barrichello, πρέπει να περιμένουμε ανάλογα συμβάντα στο μέλλον, καθώς πιστεύει ότι η μεταξύ τους μονομαχία θα εξελιχθεί σαν αυτή του Senna με του Prost.

Verstappen

Mιλώντας στο Motorsport.com, ο πρώην οδηγός δήλωσε: ”Πολλοί με ρωτάνε εάν ο Senna σε ανάλογη περίπτωση θα άφηνε το πόδι του από το γκάζι. Βλέπουμε μια παρόμοια κατάσταση με αυτή που συνέβη στη Suzuka το 1990.”

Εγώ θα κατηγορούσα τον Lewis Hamilton και δε θα έδινα μόνο 10 δευτερόλεπτα. Υπάρχουν και άλλες ποινές εκτός από τα πέντε και τα δέκα δευτερόλεπτα, όπως η ποινή διέλευσης μέσα από το pitlane, κτλ.

Ο Verstappen είναι ένας 23χρονος οδηγός και πίσω του είναι ένας επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Και όπως είναι φυσικό δεν θα σκεφτεί ωριμότερα από τον Βρετανό, για να αποφύγει το ατύχημα. Όποτε ήταν στο χέρι του Lewis αν θα γίνει το ατύχημα ή όχι, καθώς διαθέτει την εμπειρία. Εάν είχε κόψει στην είσοδο της Copse, δε θα συνέβαινε ποτέ το ατύχημα.

Verstappen

Στην παρόυσα στιγμή μιλάμε για δύο μεγάλα ταλέντα. Ο Verstappen είναι αυτός που στο μέλλον θα σπάσει όλα τα ρεκόρ του Hamilton. Βρίσκονται και οι δύο σε άλλο επίπεδο.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS