ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Barrichello – Hamilton είναι καλύτερος του Alonso!

Ο Barrichello αξιολόγησε τους δύο οδηγούς σε συνέντευξη του στο Motorsport.com!

O Fernando Alonso και ο Lewis Hamilton συνυπήρξαν στην ομάδα της Mclaren το 2007 όταν ο Ισπανός βρέθηκε στην Mclaren ως δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και ο Βρετανός ήταν στην πρώτη του χρονιά ως οδηγός στην Formula 1!

Η μάχη τους κόστισε τον τίτλο του πρωταθλητή ο οποίος κατέληξε στον Kimi Raikkonen και το πρωτάθλημα των κατασκευαστών στην Ferrari. Σε μία σεζόν η οποία σημαδεύτηκε και από ένα σκάνδαλο γνωστό και ως “Spygate” που αφορούσε αρχεία 780 σελίδων του αρχιμηχανικού της Ferrari, Nigel Stepney!    

O Barichello μοιράστηκε και με τους δύο τις θέσεις των οδηγών στο grid μέχρι και την αποχώρηση του το 2011. Στην “live” συνέντευξη του μέσω instagram στο Motorsport.com, ερωτήθηκε ποιος κατά της άποψη του ήταν καλύτερος και η απάντηση σου δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρη!

“Πιστεύω πως η ποιότητα του Hamilton ξεπερνά αυτή του Alonso. Σε όλους τους τομείς, κυρίως γιατί μονομάχησαν όταν ήταν στην αρχή της καριέρας τους. Ο Lewis Hamilton σήμερα είναι καλύτερος οδηγός από τον Fernando Alonso”.

Παρόλα αυτά, ο Barrichello ο οποίος έχει καλή σχέση με τον Alonso πρόσθεσε “Θεωρώ πως ο Fernando έχει την ποιότητα αν του δοθεί ένα καλό μονοθέσιο να οδηγήσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κατά το πέρασμα του από την Ferrari υπήρξαν πολλές δυσκολίες, αλλά όταν έχασε και άρχισε να μιλάει περισσότερο δημιουργήθηκαν αρκετές περίεργες καταστάσεις”.      

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.