ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ο Alonso εναντιώνεται στον Hamilton για το post στο Instagram

Ο Fernando Alonso στράφηκε ενάντια στον Lewis Hamilton για υποκρισία, όταν ο δεύτερος παρότρυνε τους οπαδούς να ακολουθήσουν μία vegan δίαιτα.

Ο Βρετανός οδηγός, ο οποίος μπορεί να κερδίσει τον έκτο του παγκόσμιο τίτλο στο Μεξικό αυτή την βδομάδα, είναι vegan και μέσω ενός συναισθηματικού μηνύματος στο Instagram παρότρυνε και άλλους να υιοθετήσουν την συγκεκριμένη διατροφή.

Ωστόσο το συγκεκριμένο post δέχθηκε πολλές κριτικές, δεδομένου ότι πετάει σε όλον τον κόσμο για αν αγωνιστεί με αυτοκίνητα που εκπέμπουν άνθρακα.

O  Alonso δήλωσε στο Ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cope: “Νομίζω ότι θα κρατήσω τις διατροφικές μου συνήθειες για τον εαυτό μου”.

“Νομίζω ότι ποτέ δεν θα κυκλοφορουσα ένα μήνυμα όπως ο Lewis. Δεν μπορείς να στέλνεις ένα τέτοιο μήνυμα την μία μέρα και την επόμενη να κάνεις το αντίθετο.”

“Όλοι γνωρίζουμε τον τρόπο ζωής του Lewis και ότι οι οδηγοί χρησιμοποιούν 200 αεροπλάνα τον χρόνο. Δεν μπορείς τότε να λες μην τρως κρέας.”

Alonso

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!