ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ο Alonso θα επέστρεφε στην F1 μόνο με κορυφαίο μονοθέσιο

Ο Fernando Alonso παραδέχτηκε ότι θα επιστρέψει στην Formula 1 αλλά με τον ορό ότι το μονοθέσιο που θα οδηγεί θα είναι ικανό για την κατάκτηση τίτλου

Μετά την μεγάλη απογοήτευση της περασμένης σεζόν στην Mclaren ο Alonso έφυγε από το άθλημα.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει πλέον στρέψει την προσοχή του σε άλλους αγώνες(Indy 500,Le Mans 24h)παρόλο που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Indy 500.

Αρνήθηκε ωστόσο να αποκλείσει την επιστροφή του στο άθλημα καθώς κατέστησε σαφές ότι θα ήθελε να επιστρέψει μόνο σε μια κορυφαία ομάδα που θα μπορεί να αγωνιστεί για τον τίτλο.

Ο Alonso εξέφρασε πως:

“στο μέλλον είμαι ανοικτός σε ενδιαφέρον προσφορές,δεν ενδιαφέρομαι για έργα που ξεκινάνε από το μηδέν,θέλω ένα μονοθέσιο αμέσως ικανό να κερδίσει,αν η Formula 1 γίνει πάλι ελκυστική δεν έχω καμία αμφιβολία και είναι σίγουρο πως θα γυρίσω.”

Alonso

Αποκάλυψε επίσης πως το 2016 ξέροντας πως ο Rosberg θα αποχωρήσει από την Mercedes είχε κάνει συζητήσεις με τον Toto Wolff για την μετακίνηση του στην ομάδα.

Αλλά δεν υπήρχε πότε μια οριστική συμφωνία και αυτό οδήγησε στην διατήρηση της θέσης του στην Mclaren για μερικές σεζόν ακόμα.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).