Norris – Το να χάνεις την τρίτη θέση είναι χάλια

O Lando Norris πιστεύει ότι η McLaren ήταν αρκετά γρήγορη για να βρεθεί στην πρώτη τριάδα σήμερα.

Μετά τις από γοητευτικές κατατακτήριες που είχε στο Zandvoort, ο Norris βρέθηκε σήμερα στην τέταρτη θέση ενώ έχασε την τρίτη για μόλις 23 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

“Μισώ αυτές τις λέξεις ‘πολύ κοντά’ επειδή πάντα σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έκανες αρκετά καλή δουλειά” είπε ο Norris όταν του είπαν από το team radio ότι ήταν πολύ κοντά στην τρίτη θέση.”

“Είμαι χαρούμενος. Βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και ανυπομονώ για τον αγώνα.”

“Το να χάνεις την τρίτη θέση είναι χάλια. Θα μου άρεσε λίγο περισσότερο και νομίζω πως είχαμε το αυτοκίνητο για αυτό σήμερα. Αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει να δοκιμάσω να το κάνω αύριο.”

“Το μονοθέσιο ήταν καλό και νομίζω πως το δείχνουν και οι χρόνοι σε σύγκριση με το που είμαστε.” είπε ο Norris.

“Έχουμε μία μεγάλη διαφορά από τον Gasly και τους υπόλοιπους με τους οποίους αγωνιζόμαστε. Το μονοθέσιο λειτουργεί καλά.”

Ακόμα ο Norris θεωρεί περίεργο τις διακυμάνσεις που έχει το μονοθέσιο του σε απόδοση από πίστα σε πίστα.

“Είναι απλά περίεργο, δεν είναι;”

“Το βρίσκω περίεργο που μπορούμε να είμαστε σε μία πίστα ενάμιση δευτερόλεπτο μακριά από την pole του Verstappen και τώρα είμαι 23 χιλιοστά πίσω.”

“Είναι λόγω της πίστας και του τρόπου λειτουργίας του μονοθεσίου σε διαφορετικές πίστες.

“Δεν αλλάξαμε τόσα πολλά. Αλλά το μονοθέσιο είναι πολύ γρηγορότερο.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS