Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Norris : ” Καλύτερος ο ρυθμός από το αναμενόμενο “

Ο rookie της Formula 1 Lando Norris παραδέχτηκε ότι ο ρυθμός αγώνα της McLaren είναι καλύτερος απ’ ότι αναμενόταν ύστερα από την ενθαρρυντική έναρξη του πρωταθλήματος. 

Ο Norris και στους 2 πρώτους αγώνες της χρονιάς κατάφερε να προκριθεί στο Q3. Ωστόσο στην Αυστραλία απέτυχε να πάρει κάποιους βαθμούς. Ενώ στο GP του Bahrain κατέκτησε την 6η θέση και τους πρώτους του βαθμούς, επωφελούμενος σίγουρα από την εγκατάλειψη του Nico Hulkenberg.

“Μεταξύ των κατατακτηρίων και του αγώνα είναι σίγουρα ένα από τα ανταγωνιστικά Σαββατοκύριακα που είχε εδώ και καιρό η McLaren”.

” Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να γίνει για να είμαστε σταθερά εδώ και να κερδίζουμε τους μεσαίους στο grid. “

“Αλλά ο ρυθμός μας στον αγώνα δείχνει καλύτερος απ’ ότι αναμέναμε.  Σκεφτήκαμε πως ήμασταν λίγο καλύτεροι στις κατατακτήριες. “

“Για τους 2 πρώτους μου αγώνες είμαι χαρούμενος, αν και η Αυστραλία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Νομίζω πως επανόρθωσα εδώ. “

Ο νεαρός Βρετανός αναφέρθηκε στον team mate του Carlos Sainz, ο οποίος έχει σταθεί αρκετά άτυχος. Καθώς σε 2 αγώνες έχει 2 εγκαταλείψεις.

“O Carlos έχει περισσότερες δυνατότητες απ’ ότι δείχνει.” είπε  ο Norris μετά την δεύτερη εγκατάλειψη του team mate του.

” Το έδειξε στις κατατακτήριες ( ο Sainz ξεκινούσε 7ος) οπότε του άξιζε να πάρει βαθμούς και να είναι πιο ψηλά.”

“Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε έναν διπλό τερματισμό. Δεν ξέρω αν ήταν άτυχος ή τι έγινε, αλλά ήταν άτυχος και στην Αυστραλία.”

“Δεν του άξιζε αυτό.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).