Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Norris – Δεν νομίζω ότι το pitstop άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα

Ο Lando Norris υποστήριξε ότι το κακό pitstop της McLaren δεν του στέρησε την τρίτη θέση, αλλά του στέρησε την δυνατότητα να βρεθεί πιο κοντά στον Bottas.

O Lando Norris συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απαράμιλλη σταθερότητά του, έχοντας τερματίσει στους βαθμούς σε όλους τους αγώνες της φετινής σεζόν. Στο Βρετανικό Grand Prix, o Norris τερμάτισε τέταρτος, παρά το κακό pitstop της McLaren, το οποίο δεν του έδωσε την δυνατότητα να απειλήσει τον Valtteri Bottas.

Ο Βρετανός, ωστόσο, θεωρεί ότι δεν θα ήταν σε θέση να προσπεράσει ή και να κρατήσει πίσω του, αν έβγαινε από τα pits μπροστά του, τον Valtteri Bottas, με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι το κακό pitstop της ομάδας του Woking δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα.

“Ο αγώνας ήταν λίγο εκνευριστικός, αλλά υπήρξαν πολλά θετικά και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Θα ήθελα πολύ να έχω την ευκαιρία να παλέψω για την τρίτη θέση, αλλά το pistop δεν μου το επέτρεψε. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι αυτό άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα.”

“Όλη η ομάδα έκανε καλή δουλειά και τους ευχαριστώ που μου έδωσαν ένα εξαιρετικό μονοθέσιο για αυτό το τριήμερο. Η τέταρτη κι η πέμπτη θέση είναι εξαιρετικά αποτελέσματα για εμάς και τώρα έχουμε άλλον ένα αγώνα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον επόμενο αγώνα.”

O Norris εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του κόσμου στο Silverstone, ενώ τόνισε ότι η υποστήριξή τους έκανε το συγκεκριμένο τριήμερο μοναδικό.

“Ήταν υπέροχο που οι οπαδοί βρέθηκαν στις εξέδρες. Το να τους βλέπεις να χαιρετάνε και να ζητωκραυγάζουν ήταν υπέροχο. Τους ευχαριστώ όλους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν και που έκαναν το τριήμερο ακόμη πιο απολαυστικό και πιο μοναδικό. Ευελπιστούμε ότι θα τους ξαναδούμε σύντομα στις εξέδρες.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.