Norris – “Ήταν μια εξαιρετική αρχή για εμάς”

Norris

Ο Lando Norris εξέφρασε την ικανοποίηση του για την pole position στο GP Αυστραλίας και κράτησε χαμηλά τον πήχυ για τον αυριανό αγώνα

Για τον Lando Norris το 2025 άρχισε, όπως έκλεισε το 2024: στην pole position. Με έναν τέλειο εκτελεσμένο στο φινάλε του Q3 και με την υπεροχή της McLaren στον τελευταίο τομέα του “Albert Park”, ο 25χρονός οδηγός από το Bristol αναδείχτηκε poleman στο GP Αυστραλίας.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren και φιναλιστ του περσινού πρωταθλήματος κατέκτησε την 10η pole της καριέρας του, κάνοντας παράλληλα και νέο ρεκόρ πίστας

Είμαι πολύ καλά με την pole. Είναι ο τέλειος τρόπος για να αρχίσει η χρονιά για εμάς“, ανέφερε στο flash interview ο Norris.

Αρχικά θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα για αυτή την απόδοση που είχαμε σήμερα. Όλοι στη McLaren έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά, για να συνεχίσουν από εκεί που ήμασταν στο τέλος της περασμένης σεζόν, για να ξεκινήσουμε με το 1-2 σήμερα στις κατατακτήριες“.

Παρόλα αυτά όμως ήταν μονάχα οι κατακτήριες δοκιμές. Ας περιμένουμε να δούμε το τι θα γίνει αύριο στον αγώνα. Ξέρω ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά σήμερα ήταν μια εξαιρετική αρχή για εμάς“.

Για τις συνθήκες στην πίστα, καθώς και για την τέλεια απόδοση της MCL39, ο Norris είπε τα εξής:

Η ομάδα έχει κάνει τόσο καλή δουλειά και το μονοθέσιο είναι εξαιρετικά γρήγορο. Και όταν το συνδυάζεις, είναι απίστευτο. Απλώς είναι δύσκολο να το συνδυάσεις. Ήταν σαν μια μικρή μάχη μεταξύ εμένα και του Oscar σήμερα. Και πράγματι, ήταν μια σκληρή μάχη“.

Όταν γλίστρισα σε εκείνο το σημείο (σ.σ. στην έξοδο από τη στροφή “4”) και βγήκα εκτός ορίων πίστας, ήξερα ότι ο δεύτερος γύρος στο Q3 ήταν σημαντικός“.

Εκεί είσαι σε δύσκολη θέση, πρέπει να ρισκάρεις πολύ, αλλά πρέπει επίσης να βεβαιωθείς ότι θα έχεις τον γύρο καθαρό και δεν θα κάνεις λάθη. Είναι μια δύσκολη νοοτροπία, για να πας στον τελευταίο γύρο. Ωστόσο τα έφερα εις πέρας και επομένως είμαι πολύ χαρούμενος“.

Norris

Είμαι βέβαιος ότι το μονοθέσιο είναι σε εξαιρετική θέση, αλλά επίσης δεν έχουμε τρέξει ποτέ στο βρεγμένο. Ξέρουμε πόσο γρήγορος είναι ο Max και η Red Bull στη βροχή, οπότε ας περιμένουμε να δούμε“.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για όλους, αλλά και πολλά νέα πράγματα που πρόκειται να μάθουμε στην πορεία. Θα δούμε αύριο“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts