Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Norris – Επικό το σημερινό αποτέλεσμα

Ο Lando Norris δηλώσε πως το σημερινό του αποτέλεσμα στις κατατακτήριες ήταν επικό, μιας και είναι η πρώτη φόρα που θα εκκινήσει τον αγώνα από την πρώτη σειρά εκκίνησης.

Μπορεί ο Lando Norris να δυσκολεύτηκε στο FP3 στην Αυστρία, όμως έδειξε έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό στις κατατακτήριες, σημειώνοντας τον δεύτερο χρόνο, 0.048 δεύτερολεπτα πίσω από τον χρόνο του pole sitter, Max Verstappen.

“Νιώθω επικά. Ήταν τέλειο. Θεωρώ πως μετά τον προηγούμενο αγώνα ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά και τελικά έκανα δύο, κάτι το οποίο είναι πολύ καλό.” είπε ο Norris.

Με αυτό το αποτέλεσμα βρισκόμαστε σε μία καλή θέση για τον αυριανό αγώνα. Ήταν σίγουρα ένας από τους καλύτερους γύρους που έχω κάνει. Ήταν ένα πολύ καλό συναίσθημα και είναι πολύ καλό που μοιράστηκα αυτήν τη στιγμή.”

Lando Norris AustrianGP
Ο Norris αστειεύτηκε μάλιστα για τους οπαδούς τους Max Verstappen, οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα πορτοκάλι χρώματα, αναφέροντας πως είναι εκεί, για να υποστηρίζουν την McLaren και όχι τον Ολλανδό.

“Οι οπαδοί είναι πολύ ωραίοι εδώ. Όσοι είναι ντυμένοι στα πορτοκάλι χρώματα είναι οπαδοί της McLaren, όχι του Max! Οπότε είναι πολύ ωραίο να τους έχουμε και πάλι μαζί μας.”

“Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, γνωρίζω πως θα είναι δύσκολος, ωστόσο σίγουρα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.”

“Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν πήρα την pole, όμως είμαι χαρούμενος με τη δεύτερη θέση.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC