Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Norris – Είμαι απογοητευμένος από την ποινή

Ο Lando Norris δηλώσε πως είναι απογοητευμένος από την ποινή 5 δευτερόλεπτων που δέχτηκε, διότι θα είχε τερματίσει στην 2η θέση.

Ο Sergio Perez προσπάθησε να προσπεράσει τον Norris από την εξωτερική στη στροφή 4, ωστόσο στριμώχθηκε με αποτέλεσμα να βγει εκτός πίστας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Norris να δεχτεί ποινή 5 δευτερολέπτων, κάτι το οποίο του στοίχησε τη 2η θέση στον αγώνα στην Αυστρία.

“Τι περιμένει ενώ προσπαθούσε να περάσει από την εξωτερική; είπε ο Norris στο team radio.

“Ήταν συναρπαστικός αγώνας, όμως είμαι απογοητευμένος διότι έπρεπε να τερματίσουμε στη 2η θέση.” είπε ο Norris μετά τον αγώνα. “Θεωρώ πως ότι έγινε στον πρώτο γύρο ήταν αγωνιστικό συμβάν. Προσπάθησε να προσπεράσει από την εξωτερική, κάτι το οποίο ήταν λίγο χαζό και βγήκε εκτός πίστας μόνος του. Δεν τον πίεσα καν, οπότε δεν ξέρω.”

“Είμαι απογοητευμένος όμως και ταυτόχρονα χαρούμενος με την 3η θέση. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό.”

Lando Norris AustrianGP
Ο Norris εξήγησε πως ήταν δύσκολο να πλησιάσει τη Mercedes λόγω του βρώμικου αέρα.

“Θεωρώ πως είχαμε καλό ρυθμό, μπορούσα να μείνω σχετικά κοντά, παρά τον βρώμικο αέρα. Ωστόσο, δεν μπορούσα να πάρω κάτι περισσότερο από το να βρίσκομαι στην ζώνη του DRS. Όταν έφτασα πολύ κοντά στη 2η θέση, άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ.”

“Είναι πολύ καλό να ξέρεις πως βρισκόμαστε εκεί και αγωνιζόμαστε μαζί τους. Ήταν ο πρώτος αγώνας εδώ και πολλά χρόνια όπου ανταγωνιζόμασταν πραγματικά τη Mercedes και τη Red Bull.”

“Όμως ναι, ελπίζω πως θα μπορέσουμε να το συνεχίσουμε αυτό και την επόμενη φορά.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC