Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Nico Rosberg – “Φαβορί ο Lewis, πιο κοντά ο Max και η Red Bull”

Ο Nico Rosberg πιστεύει πως ο Lewis Hamilton είναι ακόμα το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Formula 1 το 2021, όμως ισχυρίζεται πως ο Max Verstappen και η Red Bull είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η Red Bull είχε αρκετά εντυπωσιακές δοκιμές, ενώ η Mercedes αντιμετώπισε δυσκολίες, με τον James Vowles να παραδέχεται την προηγούμενη εβδομάδα πως η Red Bull βρίσκεται μπροστά τους σε απόδοση. Τοποθετείται ο Nico Rosberg.

Ο Nico Rosberg, ο οποίος ήταν ομόσταυλος του Hamilton στην Mercedes από το 2013 έως το 2016, ήταν εμφανώς εντυπωσιασμένος από τις δοκιμές της Red Bull και πιστεύει πως θα είναι η κοντινότερη μάχη για τίτλο που έχει δει η Formula 1 εδώ και “πολλά χρόνια”.

Ερωτηθείς ποιόν θεωρεί φαβορί για τον τίτλο του 2021, ο Nico Rosberg είπε στο Sky Sports F1:

“Ακόμα νομίζω πως είναι ο Lewis επειδή κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως κάποιος θα νικήσει τον Lewis κατά την διάρκεια ολόκληρης της σεζόν σε βαθμούς. Οπότε, τα λεφτά μου είναι στον Lewis.”

“Όμως ο Max Verstappen, ιδιαίτερα, είναι πιο κοντά από ποτέ στο pre-season αναφορικά με τις πιθανότητες να κερδίσει τον Lewis για το πρωτάθλημα.”

“Δεν νομίζω πως κάποιος έχει φτάσει τόσο κοντά εδώ και πολλά πολλά χρόνια.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!