O Nicholas Latifi δηλώνει πως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά να ερευνηθούν για να ετοιμαστεί η ομάδα για την Αυστρία.
O Nicholas Latifi δεν είναι ικανοποιημένος από τον αγώνα του.
Προβλήματα με τα ελαστικά και την φθορά ήταν το μείζον θέμα για τον Καναδό.
Ενώ εκκίνησε 17ος, ο πιλότος της Williams έμεινε τελικά στην 18η θέση, ενώ ο ομόσταυλός του σκαρφάλωσε στην 12η.
Ο ίδιος ο Nicholas Latifi δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν είχε ρυθμό για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Μάλιστα, ο Καναδός λέει πως ξαφνικά 12 γύρους πριν το τέλος βρήκε ρυθμό, ωστόσο ήταν αργά για να το αξιοποιήσει.

Ο Nicholas Latifi δεν ήταν ικανοποιημένος με τον αγώνα του, ενώ δηλώνει πως είχε προβλήματα με την πρόσφυση των ελαστικών.
“Έκανα καλή εκκίνηση και τα πήγα καλά στις εναρκτήριες στροφές, όμως μετά τον πρώτο γύρο δεν υπήρχε πρόσφυση από τα ελαστικά και ολίσθαινα παντού για αρκετή διάρκεια αγώνα.”
“Περίπου 12 γύρους πριν το τέλος κάτι βελτιώθηκε και βρήκαμε λίγο ρυθμό, οπότε δεν ήταν τόσο άσχημα στο τέλος, όμως ήταν λίγο αργά για να κάνουμε κάτι ουσιαστικό.”
“Συνολικά, υπάρχουν μερικά ερωτηματικά οπότε θα το ερευνήσουμε και θα βεβαιωθούμε πως όλα είναι καλύτερα για τους αγώνες στην Αυστρία.”
Ο George Russell ήταν για ακόμα μία φορά νικητής στην ενδοοικογενειακή μάχη της Williams. Σίγουρα η μάχη αυτή δεν είναι εύκολη για τον Nicholas Latifi, ωστόσο θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του. Τόσο για την ομάδα του, όσο και για τον ίδιο.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.