Να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας…

Η Williams παρουσίασε με κάθε επισημότητα την νέα FW43B και μπορεί να μην εντυπωσίασε με την ομορφιά της αλλά ευελπιστεί ότι το 2021 θα ανέβει επίπεδο σε ταχύτητα, αξιοπιστία και βαθμολογία.

Williams

Η ιστορική ομάδα επιβάλλεται επιτέλους να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και σιγά σιγά με τον νέο της επενδυτή να επιστρέψει εκεί που της αξίζει..

Δύο τα μεγάλα της ατού χωρίς καμία αμφιβολία. Το τεράστιο όνομα και η ιστορία που κουβαλά στις πλάτες της καθώς και ο μελλοντικός πρωταθλητής που ακούει στο όνομα George Russell.

Williams

Θεωρώ ότι ο Βρετανός πιλότος θα ξεκλειδώσει την δύναμη του μονοθεσίου στο 100%, θα αξιοποιήσει στο έπακρο την δυναμική του κινητήρα της Mercedes και εκτός από τις κατατακτήριες δοκιμές θα δείξει σταθερότητα και στους αγώνες μέσα στο 2021.

Η περσινή Imola σαφώς και θα του έχει γίνει ένα πολύ καλό μάθημα στο τι θα πει να είσαι συγκεντρωμένος στο απόλυτο όριο..

Σε ότι έχει να κάνει με τον Nicholas Latifi όσο και να ευελπιστεί κάποιος και να προσδοκά πράγματα από τον συγκεκριμένο πιλότο μάλλον στο τέλος της σεζόν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος ακόμα και εάν έχει κατακτήσει έστω και έναν βαθμό.

Williams

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια όσο πικρή και εάν είναι…

Θα μπορέσει λοιπόν η ιστορική ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών; Έργα και πράξεις εντός πίστας…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube, Tik Tok,Discord και Twitter.

F1RACINGNEWS