ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Mick Schumacher:” Τιμή να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου.”

Ο πρωταθλητής της Ευρωπαϊκής Formula 3, Mick Schumacher θα αγωνίζεται φέτος στην Formula 2 με την ομάδα της Prema. Λέει ότι η σύγκριση με τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και πατέρα του είναι μια “τιμή” πάρα επιβάρυνση.

 ” Το να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για εμένα.” Είπε ο Schumacher.

” Καθώς,είναι πολύ απλό, για εμένα το να με συγκρίνουν με τον καλύτερο οδηγό στην  ιστορία της Formula 1 είναι ο στόχος που θέλω να πετύχω.

” Το να τον έχω και σαν είδωλο και σαν πατέρα μου,είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Είναι τιμή μου να με συγκρίνουν μαζί του,επειδή απλά να μάθω και να προσπαθήσω να βελτιωθώ.”

Ακόμα ο Γερμανός πιλότος μίλησε για το βήμα που έκανε να αγωνιστεί στην Formula 2 καθώς και για τα λάστιχα της Pirelli.

“Δεν είναι τόσο μεγάλο το βήμα από την Formula 3,είναι περισσότερο το να καταλάβεις τα ελαστικά στο 100%.Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι.

Έχουμε πολύ περισσότερη κάθετη δύναμη και πολύ υψηλότερη ταχύτητα,όποτε πρέπει να εργαστούμε στο αυτοκίνητο πολύ περισσότερο. Είναι μια καλή πρόκληση.”

” Μπορώ να μάθω τόσα πολλά από την Ferrari και θέλω να αποτύχω το μέγιστο που μπορώ. Με καλωσόρισαν στην οικογένεια, η οποία ήταν πάντα μέρος της οικογένεια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).