Μία πλαστική σακούλα στην μπροστινή αεροτομή κόστισε στο Bottas

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Valtteri Bottas αποκάλυψε ότι μία πλαστική σακούλα είχε κολλήσει στην εμπρός πτέρυγα. Γεγονός που συνέβαλε σε ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο στο GP του Bahrain. 

Ο Valtteri Bottas κατέκτησε την δεύτερη θέση ύστερα από ένα πρόβλημα στον κινητήρα που είχε ο Charles Leclerc πετυχαίνοντας ένα απρόσμενο 1-2 για την ομάδα της Mercedes.

Ωστόσο, ο Bottas παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό μετά από έναν τέλειο πρώτο γύρο που τον βρήκε από την 4η στην 2η θέση.

“Νομίζω ότι ο άνεμος με έκοψε λίγο. Φρέναρα λίγο πιο αργά στην πρώτη στροφή προσπαθώντας να κρατήσω την θέση μου χάνοντας 2 θέσεις. ” είπε ο Bottas.

“Η Ferrari ήταν και πάλι πολύ δυνατή. Κατά την διάρκεια των περιόδων με τον άνεμο κατέληξα να κάνω κάποια λάθη, όπως νομίζω έκαναν και κάποιοι άλλοι οδηγοί επίσης.”

“Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσω τον ρυθμό.”

“Κατάφερα να σώσω τον κινητήρα σε κάποιο σημείο, όταν δεν υπήρχε απειλή από πίσω και η απόσταση μπροστά ήταν μεγάλη.”

” Επίσης,σε κάποιο σημείο είχα μια πλαστική σακούλα κολλημένη στην μπροστινή αεροτομή,η οποία μου κόστισε σε απόδοση.  Οπότε δεν ήταν ο τέλειος αγώνας. “

Ο Bottas αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έναν βαθμό διαφορά από τον team mate του  Lewis Hamilton.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS