ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Perez – Μεγαλύτερη απογοήτευση η έλλειψη βελτίωσης

Ο Sergio Perez λέει ότι η μεγαλύτερη απογοήτευση για το 2019 ήταν η έλλειψη βελτίωσης της Racing Point καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ενώ ο Μεξικανός ήξερε ότι η σεζόν θα είναι δύσκολη καθώς η ομάδα μπόρεσε να σταθεί πάλι στα πόδια της μετά τα οικονομικά προβλήματα της περασμένης χρονιάς, είπε ότι ήλπιζε για μία μεγαλύτερη βελτίωση.

Μιλώντας για την φετινή του σεζόν, ο Perez είπε: “Δεν είναι ιδανική ξέρετε. Εύχομαι μέχρι τώρα να είχαμε περισσότερους βαθμούς, να παλεύουμε για καλύτερες θέσεις και να βελτιωθούμε περισσότερο.”

“Νομίζω ότι το πιο απογοητευτικό κομμάτι έρχεται με την έλλειψη βελτίωσης καθ’ όλη την χρονιά. Νομίζω πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε. Αλλά όλα τα υπόλοιπα νομίζω πως τα περιμέναμε.”

“Το ξέραμε ότι ήταν μία μεταβατική χρονιά αλλά πονάει. Είναι μία μεγάλη χρονιά για να υπάρξει αυτή η μετάβαση.”

“Αλλά βλέπουμε φως στο τούνελ. Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να είμαστε θετικοί στο μέλλον. Ακόμα ελπίζω ότι μπορούμε να τερματίσουμε ως το τέταρτο πιο γρήγορο μονοθέσιο του grid.”

Perez
O Perez λέει ότι η ομάδα έχει πλήρη επίγνωση στο τι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα αυτή την σεζόν και καταλαβαίνει  την δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπιζε μετά τα δεινά του 2018.

“Όπως είπα η έλλειψη βελτίωσης υπάρχει, είμαστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό. Δεν είναι ότι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν έχουμε βελτιωθεί αρκετά.” είπε.

“Δεν μπορούμε να κρυφτούμε από αυτό. Αλλά όπως είπα, σε ένα μεταβατικό έτος, σε μία χρονιά που ξεκινάς τόσο πίσω είναι πολύ δύσκολο να προλάβεις τους υπόλοιπους.”

Όμως ενώ η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη, ο Perez παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον  της ομάδας, έχοντας μάλιστα δεσμευτεί μαζί της για τα επόμενα τρία χρόνια.

“Σίγουρα τα βάθρα είναι ένας στόχος” είπε.

“Σίγουρα για να πάμε στο επόμενο βήμα. Υπάρχει μία μαζική αλλαγή κανόνων για το 2021. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν πίσω από την σκηνή, γίνεται πολύ δουλειά. Οπότε δεν βλέπω κανέναν λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να είμαστε επιτυχημένοι.”

Perez

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).