ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Ocon – Με τον Verstappen έχουμε αμοιβαίο σεβασμό

O Esteban Ocon λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί τροχό με τροχό με τον Max Verstappen το 2020. Μία αντιπαλότητα που ξεκινάει από όταν αγωνιζόντουσαν στα καρτ.

Την τρίτη ο Ocon πήρε μία πρώτη γεύση από το μονοθέσιο της Renault, καθώς ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο grid του 2020.

Ο Ocon μίλησε ακόμα και για τα ελαστικά του 2020 σε σύγκριση με τα φετινά λέγοντας:”Δεν μπορώ να πω ότι οι διαφορές είναι σαν την μέρα με την νύχτα, αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες.”

Ο Γάλλος, ο οποίος ήταν στο πρόγραμμα της Renault στο παρελθόν πρόσθεσε:”Είναι η στιγμή που περιμένω για πολύ καιρό, ναι. Να γυρίσω στην Renault και στο εργοστάσιο στο Enstone όπου μεγάλωσα. Είναι κάτι τεράστιο.”

Ocon

“Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω τις πρώτες μου μέρες με τα κίτρινα μετά από μία χρονιά που δεν ήταν εύκολη για εμένα.  Ήταν μεγάλη και δύσκολη. Ειδικά στην αρχή της σεζόν, που δεν υπήρξαν πολλά πράγματα όσον αφορά τις συζητήσεις για το 2020.”

“Δούλεψα στις σκιές πολύ. Ήμουν πάντα στο εργοστάσιο της Mercedes στον προσομοιωτή ή με τους σχεδιαστές. Μέχρι το τέλος δεν σταμάτησα” αποκάλυψε ο Ocon.

Ο Ocon αναφέρθηκε ακόμα και στον Max Verstappen λέγοντας πως πάρα το περσινό συμβάν στην Βραζιλία, τον σέβεται.

“Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά με όλους τους οδηγούς. Είναι αλήθεια ότι πάλευα σε όλη μου την καριέρα με τον Max, αλλά ότι έγινε πέρυσι στην Βραζιλία ήταν κάτι μεγάλο για τους έξω αλλά όχι τόσο σοβαρό για εμάς.”

“Παρά του ότι έχει συμβεί, έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Η σελίδα έχει γυρίσει και θα παλέψουμε ξανά εντός πίστας.”

Ocon

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).