Με την νέα αεροτομή η McLaren

Η McLaren ενδέχεται να χρησιμοποιήσει σε όλο το Ρωσικό GP τη νέα εμπρός αεροτομή, σύμφωνα με τον Andreas Seidl.

Η ΜcLaren έφερε την νέα αναβάθμιση στον προηγούμενο αγώνα της F1 στο Mugello. Ο σχεδιασμός, ο οποίος θυμίζει πολύ εκείνον που έχει στο μονοθέσιο η Mercedes, έχει λάβει έγκριση από την FIA. Μετά το τέλος των σημερινών δοκιμών η Βρετανική ομάδα θα αποφασίσει αν συνεχίσει ή όχι το τριήμερο με την καινούργια εμπρός αεροτομή.

McLaren
Carlos Sainz, McLaren MCL35, in the pit lane

Θα συνεχίσουμε σήμερα με την πειραματική μας εμπρός αεροτομή. Θα ξεκινήσουμε να το χρησιμοποιούμε στο μονοθέσιο του Lando το πρωί. Οπότε θα κάνουμε μερικές δοκιμές back-to-back. Θα δείτε στο μονοθέσιο ότι θα έχουμε την επόμενη εξέλιξη. Πρέπει να συλλέξουμε ξανά δεδομένα την Παρασκευή προτού αποφασίσουμε πώς θα προχωρήσουμε με αυτό“, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Andreas Seidl.

McLaren
Ο Sainz στο Mugello

Ο στόχος προφανώς όταν φέρνεις μια αναβάθμιση, ελπίζεις ότι λειτουργεί κανονικά και είναι έτοιμο για χρήση το Σαββατοκύριακο. Απλώς πρέπει να το κάνουμε βήμα προς βήμα αυτή τη στιγμή, και πρώτα να αξιολογήσουμε την απόδοση σήμερα και ύστερα θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε με αυτό ή όχι. Θα σας ενημερώσουμε αύριο το πρωί για την απόφαση μας“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.

F1RACINGNEWS