Με Marc τα αποκαλυπτήρια της Honda 2021!

H Honda έκανε με τη σειρά της την παρουσίαση, μη μπορώντας όμως να οριοθετήσει τους στόχους ακόμη…

Η περασμένη αποδείχθηκε η χειρότερη σεζόν για τη Honda μετά το 1982 και την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία… Είναι προφανές ,λοιπόν, πως φέτος πρέπει να υπάρξει μια εμφανής ανάκαμψη προκειμένου να επιστρέψει εκεί που ορίζει το DNΑ του οργανισμού. Στη διεκδίκηση τίτλων! Αγκάθι σε αυτό είναι η αμφίβολη κατάσταση που βρίσκεται ο Marc Marquez. Η Honda μερικές εβδομάδες πριν, είχε ενημερώσει ότι η κατάσταση του Ισπανού δείχνει ικανοποιητική βελτίωση μετά και το τρίτο χειρουργείο. Παρά ταύτα, φαίνεται μάλλον απίθανο να δούμε τον Marqeuz στην πίστα του Qatar για τις δοκιμές και τους δύο πρώτους αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Η παρουσίαση της Repsol πραγματοποιήθηκε online, με τον Marc να εμφανίζεται κανονικά με την αγωνιστική φόρμα και τα νέα χρώματα. Τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Ιούλιο ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρά του να επιστρέψει στην Jerez. Ο Ισπανός δεν αποσαφήνισε την διάρκεια της αποθεραπείας του μέχρι την οριστική επιστροφή του στo grid.

Όπως δήλωσε ο ΜΜ93: “Συνήθως στην αρχή της σεζόν ο στόχος κάθε αναβάτη είναι να κερδίσει τον τίτλο, όμως για το 2021 ο δικός μου είναι να μπορέσω να καβαλήσω τη μοτοσυκλέτα μου και να αισθανθώ καλά πάνω της, να το διασκεδάσω. Και κατόπιν, βήμα-βήμα να γίνω γρήγορος, όπως ήμουν. Αλλά μετά από απουσία ενός χρόνου σχεδόν από τους 2 τροχούς, αυτό δεν θα γίνει άμεσα.”

Αξίζει να σημειωθεί η ανακοίνωση της Ηonda Motor προ ημερών μετά και από το Δ.Σ. της εταιρίας. Ο Toshihiro Mibe θα είναι ο νέος Πρόεδρος κ’ CEO της Honda, από τον Απρίλιο, διαδεχόμενος τον Takahiro Hachigo. Ο Mibe, μπήκε στον ιαπωνικό κολοσσό το 1987 και επέβλεψε την Έρευνα και Εξέλιξη στον τομέα των κινητήρων των αυτοκινήτων. Η πιο πρόσφατη αναβάθμιση του ήρθε το 2019 όταν κι έγινε Πρόεδρος του τμήματος Honda R&D…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS