Η Mclaren φέρνει νέες αναβαθμίσεις στην Imola

Ο τεχνικός διευθυντής της Mclaren, Andreas Seidl, δήλωσε πως η ομάδα του θα παρουσιάσει νέες αναβαθμίσεις στα μονοθέσια της στο Grand Prix της Imola.

Η Mclaren, βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 4η θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών και μάχεται για την 3η θέση με την Racing Point και την Renault.

Πιο συγκεκριμένα, οι 3 ομάδες έχουν μεταξύ τους μια διαφορά μόλις 6 βαθμών. Με λίγα λόγια ο κάθε αγώνας και ο κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την μάχη της 3ης θέσης.

Ωστόσο, ο Andreas Seidl δηλώνει αρκετά σίγουρος πως η ομάδα του θα συνεχίσει να μάχεται για την 3η θέση στους εναπομείναντες αγώνες του φετινού πρωταθλήματος. Μάλιστα πιστεύει πως οι αναβαθμίσεις που θα φέρει η Βρετανική ομάδα στην Imola, θα φέρουν σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την πορεία των αναβαθμίσεων μας από το Nurburgring μέχρι τώρα. Ειδικότερα με τον νέο ρύγχος του μονοθεσίου, βελτιωθήκαμε πολύ στον αεροδυναμικό τομέα.”

“Επιπλέον στα δοκιμαστικά του Portimao, τεστάραμε και τις αναβαθμίσεις που θα φέρουμε στον επόμενο αγώνα στην Imola. Και έχω να πω πως είμαι αρκετά ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα.”

Τέλος δήλωσε: “Επίσης στον αγώνα του Portimao θεωρώ πως είχαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο, κάτι το οποίο ήταν πολύ θετικό. Ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση ότι ακόμη έχουμε μάχη για την 3η θέση. Στην τελική, η αξιοπιστία θα κρίνει ποιος θα τερματίσει τρίτος στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών. Όποια ομάδα τερματίζει και με τα δύο μονοθέσιά της στην δεκάδα, αυτή θα τερματίσει στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS