ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

McLaren – Απαλλάχθηκε από τον κορωνοϊό το μέλος της

Η McLaren επιβεβαίωσε πως το μέλος της ομάδας της που προσβλήθηκε από κορωνοϊό στο Αυστραλιανό GP απαλλάχθηκε από τον ιό και αναρρώνει καλά.

Ένα μέλος της McLaren βρέθηκε θετικός στο COVID-19 στην Μελβούρνη την Πέμπτη λίγο πριν το προγραμματισμένο Αυστραλιανό Grand Prix, με απότελεσμα η McLaren να αποχωρήσει.

Ο αγώνας τελικά ακυρώθηκε με την McLaren να τοποθετεί 14 μέλη της ομάδας της σε καραντίνα ως προληπτικό μέτρο.

Είμαι περήφανος για το πως όλη η ομάδα τόσο στην Αυστραλία όσο και πίσω στην βάση χειρίστηκε την κατάσταση σε μία στιγμή πραγματικής πίεσης και ανησυχίας για τους συναδέλφους τους. ” Δήλωσε ο CEO της McLaren Zak Brown.

Η συγκέντρωση, η ηρεμία και ο επαγγελματισμος ηταν εξαιρετικά σε όλη την ομάδα. Είχαμε ηγέτες να προσφέρουν παντού και αυτό είναι μία ένδειξη των ανθρώπων μας.

Ειχαμε διαρκεί σχεδιασμό σεναρίων μαζί με την ομάδα πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οπότε γνωρίζαμε ποιες θα ήταν οι επιλογές μας σε αν ερχόταν ο ιός.”

Ο Andreas (Seidl) και εγώ συμφωνήσαμε πως αν είχαμε μία θετική περίπτωση στο γκαράζ, τότε θα υπήρχε μόνο μία επιλογή.

McLaren

Όπως είπα και προηγουμένως, ως αγωνιζόμενος ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρω, αλλά ως CEO ήταν η ευκολότερη. Οι άνθρωποι μας είναι η προτεραιότητα μας και ο Andreas πιστεύει το ίδιο.

Οταν ήρθε η είδηση το βράδυ της Πέμπτης, ο Andreas και εγώ ήμασταν σε δείπνο με έναν από τους μετόχους μας.”

Αμέσως γυρίσαμε στο ξενοδοχείο της ομάδας και ενώ ο Andreas επικεντρώθηκε στην ηγεσία της ομάδας. Εγώ επικεντρωθηκα στο συμβούλιο και τους μετόχους μας, οι οποίοι ήταν απολύτως υποστηρικτικοί πρέπει να πω, ενώ ενημέρωσα τις άλλες ομάδες, την Formula 1 και την FIA.”

Ειμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το μέλος της ομάδας μας που είχε προσβληθεί από τον ιό αναρρώνει καλά και όλα τα συμπτώματα έχουν εξαφανιστεί. Ενώ οι άνθρωποι μας που είναι σε καραντίνα είναι σε καλή διάθεση.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).