Formula 1

Ντεμπούτο στην πίστα για την MCL35M

Το νέο μονοθέσιο της McLaren (MCL35M), βγήκε για πρώτη φορά στην πίστα του Silverstone, μόλις μία μέρα μετά την παρουσίασή του.

Ο Lando Norris, ήταν ο πρώτος που οδήγησε την MCL35M σήμερα στο Silverstone. Ο νέος οδηγός της Mclaren Daniel Ricciardo, θα οδηγήσει και αυτός το νέο μονοθέσιο σε μια από τις “ημέρες γυρισμάτων” τις οποίες δικαιούται η ομάδα.

MCL35M

Η McLaren είναι η πρώτη ομάδα η οποία παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για την σεζόν του 2021 την προηγούμενη ημέρα. Έχουν αλλάξει πάροχο κινητήρων, από κινητήρες της Renault, σε κινητήρες της Mercedes. Αυτή η αλλαγή δημιούργησε μία επιπλέον πρόκληση στην ομάδα, μιας και έπρεπε να τοποθετήσουν τον νέο κινητήρα σε ένα σασί το οποίο ήταν σχεδιασμένο για τους κινητήρες της Renault.

Η MCL35M λοιπόν, βγήκε σήμερα για πρώτη φορά στην πίστα του Silverstone, περίπου ένα μήνα πριν τις “χειμερινές” δοκιμές στο Bahrain International Circuit, στις 12 Μαρτίου.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC