Mazepin – “Είχαμε μια θετική ημέρα”

Ο Nikita Mazepin δήλωσε πως έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του σήμερα. Τόνισε πως το βλέμμα του τώρα είναι στο FP3.

Ο Ρώσος οδηγός της Haas κατέλαβε την 18η θέση στο FP1, με χρόνο 1:18:823, κάνοντας συνολικά 22 γύρους. Στο FP2 τερμάτισε στην 20η θέση, με χρόνο 1:17:857, κάνοντας συνολικά 16 γύρους.

Nikita Mazepin – οδηγός της “URAL KALI Haas F1 Team”:

Νομίζω ότι είχαμε μια θετική μέρα και πραγματικά έμαθα πολλά για το μονοθέσιο. Νομίζω ότι έκανα άλλο ένα πολύ καλό βήμα μπροστά με την ομάδα, όσον αφορά την κατανόηση του μονοθεσίου που θέλω να οδηγήσω. Είχα καλές στιγμές στο FP1, κάνοντας καλή προσομοίωση κατατακτηρίων. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό“.

Mazepin
AUTODROMO INTERNAZIONALE ENZO E DINO FERRARI, ITALY – APRIL 15: Nikita Mazepin, Haas Uralkali during the Emilia Romagna GP at Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari on Thursday April 15, 2021 in imola, Italy. (Photo by Andy Hone / LAT Images)

Τότε έκανα ένα λάθος, στο οποίο δεν υπήρχε επιστροφή. Όμως συνολικά ήταν θετικό το FP1, όπως και το FP2 στη συνέχεια. Δεν αφήνω τίποτα στην απ’ έξω. Δεν θα ήθελα να κοιμηθώ νομίζοντας ότι έχω αφήσει λίγο χρόνο εκεί έξω“.

Υπάρχει μια ισορροπία φυσικά, την οποία δεν την έχω βρει ακόμη, αλλά έχουμε χρόνο. Τα μάτια μας είναι στραμμένα στο FP3 τώρα. Το Σαββατοκύριακο προχωρά και πρέπει να συνεχίσω να το και ο ίδιος“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik Tok,Discord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts