Ο Lundgaard ταχύτερος στη 2η ημέρα των δοκιμών της F2 στο Bahrain

Ο νεαρός Christian Lundgaard, μέλος της ακαδημίας της Alpine έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις pre-season δοκιμές της F2 μέχρι στιγμής στο πρωινό 3ωρο.

Ο Lundgaard ήταν ο μόνος που έκανε γύρο κάτω από 1.42m στο Bahrain, με χρόνο 1m41.697s, μόνο 0.2s από τον γύρο που έδωσε στον Callum Ilott pole position πέρυσι στον αγώνα της F2 εκεί.

O οδηγός της ART Grand Prix έκανε 29 γύρους το πρωί και 45 το απόγευμα, που επικεντρώθηκε στις προσομοιώσεις αγώνα.

Ο Lundgaard στοχεύει σε μία δυνατή αρχή στη σεζόν του 2021 μετά από μία υποσχόμενη παρθενική χρονιά.

F2
Το πρωί ήταν και η ώρα που καταγράφηκε και η πλειοψηφία των ταχύτερων γύρων.

Ο Bent Viscaal και ο Marcus Armstring ήν 0.3s πίσω απ’τον χρόνο του Lundgaard, ενώ ο Dan Ticktum έκανε γύρο 1m42.185s το απόγευμα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση.

Ο Ticktum διήνυσε 66 γύρους στη διάρκεια των 2 ημερών στο Bahrain, καθώς συνεχίζει να προσαρμόζεται στην Carlin, στην οποία μπήκε αφήνοντας την DAMS.

O Liam Lawson, o Robert Shwartzman και ο Juri Vips χωρίζονταν χωρίζονται από λιγότερο από ένα δέκατο, κάνοντας όλοι γύρο με χρόνο 1m.42.2s.

Ο 17χρονος πρωτάρης Theo Pourchaire έκανε 42 γύρους στην άλλη ART Grand Prix για να βγει 7ος στην πρωινή περίοδο. Το απόγευμα, έκανε άλλους 47, επικεντρώθηκε, ωστόσο, στην προσομοίωση αγώνα.

Ο Roy Nissany βγήκε 8ος στην πρωινή περίοδο, μπροστά από Oscar Piastri και Marina Sato.

Ο ταχύτερος χθες David Beckmann κατάφερε να βγει 14ος το πρωί και 9ος το απόγευμα.

Με τους περισσότερους να εστιάζουν στις προσομοιώσεις αγώνα το απόγευμα, ελάχιστοι βελτίωσαν τις πρωινές επιδόσεις τους, με τον Ticktum να αποτελεί αξιόλογη εξαίρεση.

Η τελευταία ημέρα δοκιμών συνεχίζεται αύριο.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

F1RACINGNEWS