Ήταν πολύ γρήγορος ο Max – Leclerc

Ο Charles Leclerc λέει ότι δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον Max Verstappen στην μάχη για την pole position. Ακόμα και αν δεν είχε κάνει τις αλλαγές στο set-up του στο Q3.

O Leclerc μετά την ποινή που δέχθηκε ο Max Verstappen. Θα εκκινήσει για έβδομη φορά από την pole position την φετινή χρονιά.

“Πήγαμε λίγο μακριά με το set-up και δημιουργήσαμε λίγη περισσότερη υπερστροφή στο τελευταίο κομμάτι αλλά γενικά δεν θα άλλαζε τίποτα”. Είπε ο Leclerc.

“Δεν θα είχα πάρει την pole position. O Max ήταν πολύ γρήγορος.”

“Σήμερα ήταν πολύ δύσκολα. Με την πρώτη προσπάθεια στο Q3 ήμουν πολύ χαρούμενος και ήμασταν ένα δέκατο πίσω. Δεν νομίζω ότι ήταν πιθανόν να βρεθούμε πιο κοντά.”

“Στην δεύτερη προσπάθεια προσπάθησα να βάλω λίγο περισσότερο μπροστινό μέρος στο μονοθέσιο. Κάτι το οποίο ήθελα αλλά πήγα στην άλλη μεριά, η οποία δημιούργησε υπερστροφη στο τελευταίο κομμάτι και έχασα πολύ χρόνο. Έχασα τον χρόνο που κέρδισα στο πρώτο κομμάτι.”

“Μετά το FP3 νομίζαμε ότι είχαμε μία ευκαιρία για την pole αλλά ο Max ήταν πολύ γρήγορος.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS