ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Leclerc – Ένας από τους καλύτερους μου αγώνες στην F1

Μετά τις απογοητευτικές κατατακτήριες στην πίστα του Red Bull Ring, ο Charles Leclerc κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρο.

Ο Leclerc κατάφερε να προσπεράσει τους Norris και Perez στα τελευταία στάδια του αγώνα, ενώ η ποινή των πέντε δευτερολεπτων στον Hamilton του έδωσε ακόμα μία θέση.

“Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος για να είμαι ειλικρινής, νοιώθω σαν να κέρδισα σήμερα. ” Είπε ο Leclerc.

“Δυκολευόμασταν από την αρχή του Σαββατοκύριακο. Θα τον αξιολογούσα ως έναν από τους καλύτερους αγώνες μου από τότε που ήρθα στην Formula 1 επειδή δεν έκανα πολλά λάθη.”

“Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος με την απόδοση,με την στρατηγική και τις επιλογές μας.”

Η Ferrari ελπίζει να διορθώσει την έλλειψη ρυθμού που είχε στην Αυστρία με μία σημαντική αναβάθμιση που θα φέρει στην Ουγγαρία.

Σε σχέση με πέρυσι η Ferrari έχει μεγάλο πρόβλημα στην ευθεία.

O Leclerc ελπίζει ότι η αναβάθμιση στην Ουγγαρία μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων της SF1000.

Leclerc

“Είμαστε γρήγοροι στις στροφές αλλά δυσκολευομαστε στις ευθείες. Θα έχουμε ένα νέο πακέτο στην Ουγγαρία ώστε να λύσουμε τα προβλήματα.”

“Ήταν ένας δύσκολος αγώνας σήμερα. Δυσκολεύουν να προσπεράσω και καθε φορά κάποιος έκανε λάθος. Τότε ήμουν πολύ επιθετικός και προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία. Πράγμα το οποίο έκανα και είμαι χαρούμενος με την δεύτερη θέση.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, Youtube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!