Leclerc: “Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με τον Carlos”
Ο Charles Leclerc υποσχέθηκε να “τα δώσει όλα” στη μάχη του με τον Sergio Perez για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία των οδηγών της F1 για τη φετινή σεζόν.
Το δίδυμο πηγαίνει στο κυριακάτικο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι ισόβαθμο στους 290 βαθμούς, και με τον οδηγό της Ferrari να προηγείται στην καταμέτρηση των νικών στους αγώνες.
Αλλά μετά τις κατατακτήριες δοκιμές πίσω από τους Max Verstappen και Sergio Perez, ο Leclerc γνωρίζει ότι έχει δύσκολο έργο να διατηρήσει τη θέση του στο πρωτάθλημα.
Ερωτηθείς αν μπορεί να νικήσει το ζεύγος της Red Bull, ο Leclerc είπε: “Είναι δύσκολο να ξέρω προς το παρόν.
“Είχαμε ένα δύσκολο FP2. Σίγουρα αισθανόμασταν αρκετά καλύτερα σήμερα το πρωί, αλλά δεν είχαμε καμία αναφορά. Έτσι, είναι ένα μικρό ερωτηματικό προς το παρόν.
“Αισθάνομαι ότι είμαστε σε καλύτερη θέση σε σχέση με χθες. Αν αυτό είναι αρκετό για να νικήσουμε τους Red Bulls αύριο, δεν ξέρω ακόμα, αλλά θα τα δώσουμε όλα.
“Ανεξάρτητα από το πρωτάθλημα, αν υπάρχει μια ευκαιρία, τότε θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ”
Σε αντίθεση με μια εβδομάδα πριν, όταν οι teammates της Red Bull ήταν λιγότερο πρόθυμοι να συνεργαστούν, με τον Max Verstappen να αγνοεί τις εντολές για να αφήσει τον Perez να περάσει, έχουν επιδείξει κατανόηση αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αν και ξεκίνησε από πίσω, ο Leclerc αντανακλούσε ότι η Ferrari είναι επίσης ικανή για ομαδική συνεργασία με τον Carlos Sainz τέταρτο στην εκκίνησή του.
“Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να συνεργαστούμε και με τον Carlos, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό”, πρόσθεσε. “Θα προσπαθήσουμε να μεγιστοποιήσουμε το ομαδικό αποτέλεσμα.
“Ξέρουμε ότι η Red Bull είναι λίγο πιο δυνατή την Κυριακή, οπότε θα είναι δύσκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα και ελπίζουμε ότι θα κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών. “
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.