Leclerc – “Είμαι πολύ αισιόδοξος μετά την πολύ καλή μας επίδοση”

Leclerc

O Charles Leclerc εξέφρασε την έκπληξή του για την εξαιρετική επίδοση της Ferrari και την ανταγωνηστικότητά της στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Σιγκαπούρης

Ανατροπή σκηνικών είχαμε στα δοκιμαστικά του Grand Prix της Σιγκαπούρης. Η διαδικασία από τη μία εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την πρωτοπόρα Red Bull. Αυτήν την απώλεια απόδοσης εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο ο Charles Leclerc και η Ferrari. O Mονεγάσκος κατετάχθη 3ος με τον ομόσταβλό του να κατακτά την pole position.

Σίγουρα ούτε ο Leclerc ούτε η ομάδα του περίμεναν κάτι τέτοιο. Για τον νεαρό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη: “Ήταν πολύ έντονη προσπάθεια. Είναι μια δύσκολη πίστα, ιδιαίτερα με τις εναλλαγές στις θερμοκρασίες των ελαστικών. Υπάρχει υπερθέρμανση σε κάθε σημείο της πίστας.”

Leclerc

“Είναι πάντα μια απόπειρα διατήρησης της ισορροπίας ανάμεσα στο πρώτο και στο τρίτο κομμάτι της πίστας. Αλλά ήμασταν όλοι πολύ κοντά, ειδικά η Mercedes ήταν πολύ δυνατή. Ήταν πολύ ενδιαφέρον το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.”

Όσον αφορά την αστοχία στην επίτευξη της pole position ο Leclerc ανέφερε: “Δυστυχώς έχασα για λίγο την pole. Αλλά ο Carlos έκανε φανταστική δουλειά και έτσι ΄έχουμε το “1-3″ για την ομάδα. Μένει να δούμε τι θα πετύχουμε αύριο.”

Οι Leclerc, Sainz και Russell στις 3 πρώτες θέσεις

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Total
0
Shares
Related Posts