ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Bottas – Κρατάει μυστικό το σχέδιο του για το πρωτάθλημα του 2020

O Valtteri Bottas κοιτάει την επόμενη χρονιά και έχει ήδη σχεδιάσει τον τρόπο, με τον οποίο θα είναι σε θέση να παλέψει για το πρωτάθλημα του 2020 και να νικήσει τον teammate του, Lewis Hamilton.


O Φινλανδός οδηγός πάλευε για το φετινό πρωτάθλημα οδηγών με τον ομόσταβλό του παρά το γεγονός ότι είχαν μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία και έπρεπε να ελπίζει σε εγκαταλείψεις του Hamilton για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.


“Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ήδη κάπως βαριεστημένος με αυτή την ερώτηση, επειδή κάθε οδηγός είναι ξεχωριστός”, δήλωσε ο Bottas.


“Εγώ είμαι εγώ, δεν είμαι ο Nico.

“Σίγουρα έχω σχέδια για να βρω διάφορους τρόπους για το πώς να πετύχω το στόχο μου που είναι τελικά το πρωτάθλημα.

“Αυτό σημαίνει να νικήσω τον teammate μου, αλλά επίσης και πολλούς άλλους οδηγούς.


“Πάντα προτιμούσα κάνω αυτές τις συζητήσεις στην πίστα και αν είμαι ικανός να κρατήσω την απόδοσή μου και να διοχετεύσω όλη μου την ενέργεια που έχω στην απόδοσή μου. Τότε αυτό είναι το καλύτερο για μένα.


“Αν ξεκινήσω να σπαταλώ την ενέργειά μου οπουδήποτε αλλού, πιθανόν να αποσπάσει την προσοχή μου από την οδήγηση που αυτή πραγματικά μετράει.


“Αν μπορέσω να αποδώσω στο επίπεδο που θέλω, που κανονικά θα αναστατώσει λίγο την άλλη πλευρά του γκαράζ, γνωρίζω ότι μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη όντας στην άλλη πλευρά του γκαράζ.


“Έχω ένα σχέδιο για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν είμαι πρόθυμος να το μοιραστώ, οπότε θα το ανακαλύψουμε”.

Bottas

Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει πως η σεζόν που έχει διανύσει φέτος στην F1 είναι η καλύτερη της καριέρας του:

“Σε γενικές γραμμές, είναι η καλύτερη μου χρονιά στην F1 ως τώρα, αλλά ακόμα δεν είναι η χρονιά, στην οποία έχω πετύχει τους  στόχους μου.

“Ακόμα χρειάζομαι περισσότερη συνέπεια και λιγότερα λάθη.


“Αλλά το πράγμα που μου δίνει καλή αίσθηση και αυτοπεποίθηση για το μέλλον είναι πραγματικά ότι αρχίζω να βλέπω τη δουλειά με τους μηχανικούς και ότι οδηγώ σοφά.


“Είναι πραγματικά σε θέση να θέσω στόχους σε πολλές από τις αδυναμίες που έχω και να είναι σε θέση να βελτιώσω το ρυθμό μου σε διαφορετικές καταστάσεις.


“Αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό να το βλέπω και αυτό που σε κάνει να θες περισσότερα”.

Bottas

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.