Ο νέος οδηγός της Peugeot στο WEC, Kevin Magnussen, δηλώνει πως είναι αδιάφορος για επιστροφή στην F1 ως αναπληρωματικός στη Haas το 2021.
Αφότου έχασε τη θέση του στη Haas, βάζοντας τέλος στην εξαετή καριέρα του στη Haas, o Δανός Kevin Magnussen θα τρέξει στο IMSA SportsCar Championship στη Βόρεια Αμερική φέτος με την Chip Ganassi Racing. Επίσης, ο Δανός υπέγραψε με την Peugeot για τη σύνθεσή της για το 2022 WEC.
Με τους αναπληρωματικούς να γίνονται ιδιαίτερα σημαντικοί στην πανδημία, ο Guenther Steiner είπε πως θα σκεφτόταν να καλούσε έναν εκ των πρώην οδηγών του, Grosjean και Magnussen, εάν η Αμερικανική ομάδα χρειαζόταν να αντικαταστήσει είτε τον Schumacher, είτε τον Mazepin φέτος.


Αλλά ενώ ο Grosjean είναι ανοικτός σε τέτοια ενδεχόμενα, ο Magnussen θεωρεί πως δεν θα το επιθυμούσε.
“Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω τώρα”, δήλωσε ο Δανός για το ενδεχόμενο να επιστρέψει για έναν αγώνα. “Δεν νομίζω πως θα με ενδιέφερε και πολύ.”
“Πάντα θα είμαι εκεί για την ομάδα. Πέρασα ωραίες μέρες μαζί τους και θα είμαι διαθέσιμος για συμβουλές. Ο Guenther είναι καλός φίλος, όπως πολλοί στη Haas. Αλλά το να ξανατρέξω σε έναν αγώνα δεν θα με ενδιέφερε.”
“Θα ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Επίσης, μου λείπει το να κερδίζω. Με 7 χρόνια στην F1, ένας παραπάνω αγώνας δεν νομίζω πως θα ήταν τόσο ενδιαφέρων.”
Ερωτούμενος εάν πιστεύει πως η σταδιοδρομία του στην F1 τελείωσε απάντησε: “Μάλλον.”
“Αν η Mercedes ερχόταν και ρώταγε αν θα ήθελα να οδηγήσω, πιστεύω ο καθένας θα το εξέταζε πολύ σοβαρά. Αλλά πιστεύω πως έδωσα στην F1 την ευκαιρία της.”
“Νομίζω πως έχω κάνει ό,τι μπορώ για να γίνω επιτυχημένος στο σπορ. Νιώθω τυχερός που έζησα το παιδικό μου όνειρο του να τρέξω στην F1, να έχω σπίτι μου τρόπαιο από αγώνα. Το ονειρευόμουν από παιδί.”
“Απλά νιώθω πως έκανα την προσπάθειά μου. Την έκανα και νιώθω έτοιμος να κερδίσω ξανά, σε αυτή τη φάση βρίσκομαι.”
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube και Twitter