Κάθε εμπόδιο για καλό..

Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής Fernando Alonso αναρρώνει μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε τις προάλλες με το ποδήλατο του..

Κάθε εμπόδιο για καλό όπως λέει ο λαός και ο Alonso εκτιμώ ότι θα είναι παρών τόσο στην έναρξη του πρωταθλήματος όσο και στις χειμερινές δοκιμές για να τεστάρει το μονοθέσιο της Alpine.

Σαφώς όλος ο κόσμος της Formula1 το έχουμε τονίσει αρκετές φορές είτε τον αντιπαθεί είτε τον συμπαθεί τον Ισπανό τον θέλει στις πίστες για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ειδικά αυτοί που έτρεξαν να χαρούν με αυτήν την είδηση μόνο ως fan της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν μπορούν να χαρακτηριστούν..

Είναι στενάχωρω ότι όσο περνάει ο καιρός, ο χώρος γύρω από την Formula1 αρχίζει να γίνεται πιο οπαδικός και όχι ρομαντικός όπως κάποτε…

Ας ελπίσουμε κάτι τέτοιο να μην συμβεί σε μεγαλύτερο βαθμό στο μέλλον γιατί η μέρα που θα βλέπουμε φίλους του ενός ή του άλλου οδηγού να έρχονται στα χέρια στις κερκίδες δεν θα είναι μακρυά όπως γίνεται αρκετές φορές στα ποδοσφαιρικά γήπεδα…

Περαστικά λοιπόν σε έναν δις παγκόσμιο πρωταθλητή που ο ερχομός του θα φέρει νέα πνοή,νέο κίνητρο στο σπορ και νέα δεδομένα…

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube, Tik Tok,Discord και Twitter.

F1RACINGNEWS