ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel – Καμία σχέση η σεζόν του 2014 με την φετινή

Ο Sebastian Vettel δεν πιστεύει ότι αυτή η σεζόν της Formula 1 είναι μία επανάληψη εκείνης του 2014.

Πριν από πέντε χρόνια ο Sebastian Vettel είχε μία απογοητευτική χρονιά καθώς δυσκολεύτηκε με τον νέο κινητήρα turbο της Renault και ήταν ο τότε νεαρός Ricciardo που τον ξεπέρασε όλη την χρονιά.

Στο τέλος της χρόνιας ο Vettel έφυγε από την Red Bull και μετακινήθηκε στην Ferrari ως αντικαταστάτης του Fernando Alonso.

Ο Vettel αντιμετωπίζει πάλι δυσκολίες την φετινή χρονιά ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος και με τον νεαρο Charles Leclerc που έχει φτάσει κοντά στην νίκη δύο φορές.

Ερωτηθείς εάν αισθάνεται ότι οι απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος του υπενθύμισαν εκείνες του 2014, ο Vettel είπε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα.

” Όχι, όχι πραγματικά” απάντησε.

“Πρώτον, αυτό ήταν πολύ καιρό πει  και δεύτερον είναι πολύ διαφορετικό.”

“Όταν μιλάς για τις απογοητεύσεις, νομίζω ότι ίσως είναι εδώ κι εκεί το τελικό αποτέλεσμα που λείπει.”

“Νομίζω ότι όσον αφορά τους αγώνες που είχαμε, θα μπορούσαν να είχαν πάει και διαφορετικά. Νομίζω πως πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να μην κρίνουμε από έναν συγκεκριμένο γύρο (αναφερόμενος στο ατύχημα με τον Verstappen).

Vettel

“Αλλά έγινε και οι γύροι μέχρι εκείνο το σημείο ήταν πολύ δυνατοί. Εκκινησαμε έκτοι, οπότε δεν βρεθήκαμε τυχαία στην τρίτοι θέση κάποια στιγμή.”

“Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το αυτοκίνητο ασφαλείας βοήθησε. Αλλά τα καταφέραμε αρκετά καλά στο πρώτο stint κάνοντας κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους άλλους και κάνοντας το να δουλέψει.”

“Νομίζω ότι και οι άλλοι αγώνες θα μπορούσαν να είναι διαφορετικοί επίσης, οπότε δεν ανησυχώ τόσο. Αλλά ξέρω ότι μπορώ να έχω καλύτερα αποτελέσματα την Κυριακή. Ανυπομονώ για την Γερμανία τώρα.”

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).