ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Καμία σκέψη να εγκαταλείψω την F1 σύντομα

O Lewis Hamilton δεν σκέφτεται να αποσυρθεί σύντομα από την Formula λέγοντας ότι υπάρχουν ” περισσότερα να κάνω” και “περισσότερα να κερδίσω” με την Mercedes. 

O Hamilton, 34 ετών, κατέκτησε το πέμπτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2018 και βρίσκεται σε καλό δρόμο για να κατακτήσει τον έκτο του τίτλο. Έχοντας κερδίσει οχτώ από τους πρώτους 12 αγώνες της σεζόν και έχει ανοίξει μία διαφορά 62 βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Ο Hamilton είναι ο τρίτος μεγαλύτερος οδηγός μετά τους Kimi Raikkonen και Robert Kubica και έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να εξερευνήσει άλλες επιχειρήσεις όπως η μόδα και η μουσική μόλις τελειώσει η καριέρα της στην Formula 1.

Το τωρινό συμβόλαιο του Βρετανού στην Mercedes τελειώνει στο τέλος του 2020. Αλλά μόλις τελείωσε το Ουγγρικό Grand Prix ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στο μυαλό του να αποσυρθεί ακόμα.

“Έχω παρακολουθήσει διαφορετικά αθλήματα και βλέπω ανθρώπους με τους οποίους έχω μεγαλώσει να σταματάνε και να μετακινούνται σε κάτι άλλο.”

“Προφανώς είμαι σε ένα άθλημα όπου είμαι ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία οδηγός, οπότε έχω αυτή την διαφορετική αντίληψη . Φυσικά το να είσαι 22 με το να είσαι 34 είναι πολύ διαφορετική προοπτική, αλλά είναι ένα υπέροχο ταξίδι.”

“Μόλις είπα στα παιδιά ότι κερδίσαμε εδώ (στην Ουγγαρία) για πρώτη φορά μαζί το 2013. Συνεχίσαμε να πηγαίνουμε σε συνεχής επιθυμίες. Η πλειοψηφία των περισσότερων ανθρώπων είναι οι ίδιοι με αυτούς απ’ όταν ήρθα στην ομάδα και αυτό το μακρύ ταξίδι που είχαμε μαζί ήταν αξιοσημείωτο.”

“Αυτή την στιγμή είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι περισσότερο μπορούμε να κάνουμε μαζί και τι θα επακολουθήσει. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί μερικοί άνθρωποι αποφασίζουν να σταματήσουν την στιγμή που αποφασίζουν να σταματήσουν. Αλλά σας λέω ότι αγαπάω να οδηγάω. Αλήθεια αγαπάω την πρόκληση του να φθάνω κάθε Σαββατοκύριακο και να ψάχνω τα δεδομένα προσπαθώντας να ανεβάσω την ομάδα.”

“Μία μέρα θα πρέπει να σταματήσω, αλλά αυτή την στιγμή, αισθάνομαι φανταστικά σωματικά, γενικά και διανοητικά φέτος. Οπότε δεν έχω σχέδια να σταματήσω σύντομα”

“Υπάρχουν περισσότερα να κάνω,  περισσότερα να κερδίσω, περισσότερα να πετύχουμε μαζί. Μέσα και έξω από το αυτοκίνητο, μέσα και έξω από το άθλημα.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).