ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Binotto – Καμία εξήγηση ακόμα για τον ρυθμό στο Austin

O Binotto λέει ότι ακόμα δεν είναι σε θέση να εξηγήσει γιατί ο ρυθμός της ήταν τόσο κακός στο Grand Prix του Austin, καθώς δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τις Mercedes και Red Bull.

Αν και ο Sebastian Vettel έχασε την pole position από τον Valtteri Bottas μόλις για 0.012s, στον αγώνα η Ferrari είχε πολλά προβλήματα.

Πρώτα ο Vettel έχασε αρκετές θέσεις στην εκκίνηση και παραπονέθηκε για υποστροφή, ενώ ο Charles Leclerc δεν είχε καθόλου πρόσφυση.

Μιλώντας για το τι συνέβη, ούτε η ομάδα αλλά ούτε και οι οδηγοί δεν έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε.

“Όχι ακόμα.” είπε ο Mattia Binotto όταν ρωτήθηκε για το αν κατανόησε την διαφορά απόδοσης από το Σάββατο στην Κυριακή.

“Είναι τόσο απλό. Όχι ακόμα.”

Binotto
O Binotto είπε ακόμα ότι δεν υπάρχει προφανής εξήγηση για το τι προκάλεσε την τεράστια υποστροφή του Vettel. Αν και μπορεί να σχετίζεται με την κατάρρευση της πίσω ανάρτησης.

“Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν η ανάρτηση είχε σπάσει από την εκκίνηση, θα μπορούσε. Ο Vettel αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε σωστά με το μονοθέσιο του. Οπότε μπορούμε να πιστέψουμε ότι η ανάρτηση ήταν σπασμένη.”

“Αλλά από τα δεδομένα και εκεί που είχε τελικά σπάσει δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.”

Ο Vettel άλλοι την μεριά του πιστεύει ότι το Austin δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική απόδοση της ομάδας και ελπίζει ότι δεν θα υπάρχει κάτι ανάλογο στους τελευταίους αγώνες.

“Νομίζω πως ήταν ξεκάθαρο από την αρχή πως κάτι δεν λειτουργούσε.” είπε ο Γερμανός.

“Προφανώς δεν ήμασταν μόνο λίγο πίσω, αλλά πολύ πιο αργοί. Οπότε ελπίζω ότι δεν θα είναι θέμα για τους δύο τελευταίους αγώνες. Η νοοτροπία είναι ξεκάθαρη. Θέλουμε να κερδίσουμε.”

Binotto

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).