Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Καμία αλλαγή στο πλάνο για το 2022 από τη Mercedes

Η Mercedes δια στόματος του Toto Wolff υποστήριξε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα πλάνα της για το 2022, παρά τα κακά αποτέλεσμα σε Μονακό και Μπακού.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2020 βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε κακό φεγγάρι. Ο Toto Wolff χαρακτήρισε πρόσφατα απαράδεκτη την επίδοση της Mercedes το τελευταίο διάστημα, ενώ η μάχη με την Red Bull είναι ακόμα ανοιχτή.

Μιλώντας μετά το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν, ο Toto Wolff ανέφερε τα εξής:

Έχουμε ήδη αλλάξει τα πλάνα μας για το 2022. Και δεν υπάρχει τρόπος να το αλλάξουμε αυτό. Δεν θα αλλάξουμε τις αποφάσεις που έχουμε πάρει, κυρίως αποφάσεις στρατηγικής, μόνο και μόνο επειδή κάναμε 2 πραγματικά κακούς αγώνες. Γνωρίζαμε πως είναι 2 πίστες, οι οποίες είναι οι χειρότερες για εμάς. Και εύχομαι να είμαι σωστός με αυτή την επιλογή“.

Ας δούμε τώρα πως θα πάνε οι αγώνες στην Ευρώπη. Αλλά αυτοί οι 2 αγώνες ήταν ξεκάθαρα χειρότεροι από τα στάνταρ και τις προσδοκίες που είχαμε θέσει“.

Ο Max Verstappen από την πλευρά του προέτρεψε την Red Bull να δώσει τα πάντα για αυτή τη σεζόν, προκειμένου να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull είπε πως κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το 2022 θα είναι επιτυχημένο. Πρόσθεσε δε πως θα ήταν ανόητο να ξοδευτεί μια ευκαιρία για πιθανή κατάκτηση τίτλου το 2021.

Νομίζω πως δεν πρέπει να παρατήσουμε αυτό τοπρωτάθλημα, όσο έχουμε ακόμα μεγάλη πιθανότητα να το κερδίσουμε. Είναι φυσικά δύσκολο να το πεις αυτό. Αυτή η χρονιά θα είναι δύσκολη. Αλλά του χρόνου μπορούμε να κερδίσουμε. Ποτέ δεν ξέρεις. Ωστόσο, εφόσον έχουμε την ευκαιρία αυτήν την χρονιά, σίγουρα θα πάμε να το διεκδικήσουμε“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.